Hypoxi

Olen jo kauan haaveillut hypoxi hoidosta. Internetin ihmeellisestä maailmasta olen lukenut muiden kokemuksia hypoxista ja pakkohan sitä on päästä kokeilemaan. Laitoin heidän sivuilta yhteydenottopyynnön ilmaiseen konsultaatioon ja nopeasti sieltä otettiinkin yhteyttä ja sain ajan. Puhelimessa kerrottiin ottamaan mukaan juomapullo, löysät verryttelyhousut, löysä paita ja urheilutossut. Koko touhuun menisi noin tunti aikaa.

Saavuin paikalle hyvissä ajoin koska vihaan olla viime tipassa. Koska liike jossa hypoxi suoritetaan on ihan keskellä kaupunkia puri myös miettiä auton parkkipaikan löytämistä. Onneksi parkkipaikka löytyi tällä kertaa helposti. Astuessani sisään liikkeeseen alkoi jännitys nousemaan. Enhän tiennyt mitään siitä miltä hoito tuntuisi. Heti alkuun kävin vaihtamassa rennommat vaatteet päälle jonka jälkeen täytin esitietolomakkeen.  Sitten pääsinkin kokeilemaan ensimmäistä laitetta.(Harmittaa kun en muistanut ottaa omia kuvia laitteista vaikka niin olin suunnitellut. Nämä on internetin ihmeellisestä maailmasta bongattuja.)

Tässä ensimmäisessä laitteessa tuntui kuin olisin vakuumipussissa jossa sadat pallot hierovat ja rutistavat. 20 minuuttia kului nopeasti ja seuraavaksi siirryin pyöräilemään tämän näköiseen laitteeseen.

Vyötärölle laitettiin korsetti joka tuli koneeseen kiinni niin, että koneen sisällä vaihteli paine koko ajan. Pyöräilyyn kului aikaa 30 minuuttia ja siinä sai samalla lukea lehtiä ja katsella televisiota. Ei tämä muuten eronnut kuntopyöräilystä muuten kuin tuo paineenvaihtelu teki tästä erilaisen.

Kokemus oli todella mielenkiintoinen ja kiitos Turun hypoxin mukavalle henkilökunnalle tästä kokeilusta. Nähtäväksi jää menenkö ottamaan sarjaa jossain vaiheessa. 🙂

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *