Kolmas viikko

Kolmas viikko alkoi huonosti. Motivaatio nollassa ja ihan hirmuiset mieliteot.

Maanantaiksi olin varannut parikin eri jumppaa mutta en mennyt kumpaankaan.  Painiskelin kotona ajatusteni kanssa. Oli kipeä olo mutta en kuitenkaan ollut kipeä. Ihan kamala tuska hiki oli päällä. Ihan kuin olisi ollut +40 astetta. Olin vähissä vaatteissa kotona ja olo alkoi helpottua. Koska laiskotti niin tein meille nakkeja ja ranskalaisia. Söin oikean mättöannoksen ja voi luoja mikä olo sen jälkeen tuli. Vatsaa kramppasi ja kylkiin pisti. Lähdettiin kuitenkin kauppaan ja kuinkas ollakaan kaupasta käteen tarttui jäätelötuutti. Illalla oli ihan kamalan ähky olo ja lähdettiin kaverin kanssa tunnin kävelylle koirien kanssa.

Tiistaina suuntasin heti aamusta salille esikoisen ollessa kerhossa.  Ohjelmassa oli selkä, ojentajat, rinta ja vatsat. Juuri ehdin tunnissa tekemään treenin ja ehdin ajoissa hakemaan tytön kerhosta. Illalla kävin vielä love2dance ja cardio step intervall tunneilla puristamassa loput mehut irti itsestäni.

Keskiviikkona lähdin heti aamusta salille tekemään jalka- ja vatsatreenin. Lapset saivat hermoni aamun aikana riekaleiksi joten oli mentävä salille päästämään höyryt ulos. Lapsiparkki on kyllä tässä tapauksessa ihana keksintö.  Jalkatreeni sujui hyvin mutta edelleenkään en saa siitä kaikkea irti. Treenin jälkeen ei ole kaikkensa antanutta fiilistä. Pistääkö vielä isommat painot niin, ettei saa sarjoja loppuun vai mikä avuksi? Päivän aikana ehdin kaivamaan hetken aikaa uutta kukkapenkkiä joka oli aikamoisen raskasta puuhaa. Illalla kävin vielä kaverin kanssa tunnin kävelyllä koira mukana.

Torstai oli täysin omistettu juoksulle. Kävin vetäsemässä 8,4 kukaan lenkin josta en todellakaan ajatellut selviäväni. Koiran kanssa juostessa aikakin kului nopeasti ja kotona katsoin aikaa kuluneen 54 minuuttia. Tuuli oli mitä kamalin kotiinpäin juostessa mutta en antanut sen lannistaa.

Perjantaina kävin aamusta salilla. Vuorossa oli rinta, hauikset ja ojentajat. Kävin samalla reissulla pitkästä aikaa solariumissa. 🙂  Päivän aikana tuli myös kaivettua kukkapenkkiä lisää ja kannettua järkyttävä kasa lautoja a paikasta b paikkaan.

Lauantai on pyhitetty levolle. Olimme koko perhe vanhempieni hellässä huomassa ja hyvän ruuan parissa. En jaksanut vahdata syömisiäni joten suusta meni vähän sitä sun tätä alas. 😀

Sunnuntaina oli jo pakko päästä salille. Kokeilin laittaa maastavetoihin ja kyykkyihin vähän enemmän painoja. Nyt sain myös vähän enemmän tuntumaa ja jalat tutisi jo hyvin ennen xyclingin alkua.  Reidet oli tulessa xyclingin aikana ja selkäkin alkoi sanoa sopimustaan irti mutta loppuun asti vedin täysillä. En olekaan pitkään aikaan saanut xyclingissa noin paljon kaloreita kulutettua. 🙂

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *