Neljännen viikon fiilikset

Maanantaina oli niin paljon ohjelmaa etten ehtinyt salille enkä toisaalta edes halunnut mennä koska oli niin kaunis ilma. 🙂 Käytiin treenikaverini kanssa kävelyllä niin pääsin liikkumaan ja nauttimaan samalla auringosta.

Tiistaina vuorossa oli cardio steppi ja fitball. Olisi pitänyt tehdä viikon ensimmäinen salitreeni mutta ei napannut yhtään salilla ähkiminen. Selkä, pakarat ja reidet oli ihan jumissa.

Keskiviikkona ei tullut harrastettua kuin hyötyliikuntaa pottumaata kaivaessa. Selkä ja pakarat täydessä jumissa. Salille olisi ollut turha mennä ja useimmissa jumpissa on hyppyjä joita selkä ei tällä hetkellä kestä. Kaivaminen onnistui mutta ei rikkaruohojen nyppiminen.

Torstaina oli työpaikan tyky-päivä ja olimme keilaamassa sekä syömässä. 🙂

Perjantaina en tehnyt mitään liikuntaan viittaavaa. Kävin kaverin luona hierottavana jos selän ja pakaroiden jumitus helpottaisi.

Lauantaina kävin hakemassa motivaatiota shoppailemalla ja ostin uuden juoksupuvun. Sitähän oli pakko päästä illalla kokeilemaan ja ei muuta kuin koiralle valjaat niskaan ja menoksi. Juostiin 9,8 kilometrin lenkki tunnissa. Se riemun ja ylpeyden tunne kun pääsin kotiin. En ikinä olisi uskonut jaksavani juosta noin pitkää lenkkiä. Selkä ei oireillut yhtään juoksun aikana. Loppumatkan juoksin rinnakkain koiran kanssa vaikka yleensä koira vetää alusta loppuun, mutta nyt oli minullakin vielä puhtia juosta kovaa kotiin.

Sunnuntai meni piha puuhasteluissa ja nauttiessa auringosta. Miten se voikin piristää niin kummasti.:)  kävin myös Elixiassa 30 minuutin bootylicious tunnilla. Tunti oli minulle täysin uusi ja ihan hyvät fiilikset siitä jäi vaikka jalat oli totaali krampissa jo heti alkuun. Eilinen juoksu veti pohkeet, reidet, pakarat ja selän jumiin. Olen venytellyt ja rullannut pilatesrullalla niin, että meinaa kyyneleet tulla. Oli siis täysin väärä päätös mennä peppu-, reisi- ja vatsajumppaan juoksulenkit jälkeen. Ensi kerralla lepopäivä juoksun jälkeen.

Kaiken kaikkiaan olen ottanut tämän viikon tosi rennolla asenteella. Olen mennyt elixiaan jos olen jaksanut mutta en ole väkipakolla mennyt. Olen syönyt vähän kaikkea, jopa herkkuja. Paino on pysynyt samassa kuin se on jo ollut viimeiset pari kuukautta. En jaksa nyt murehtia ruokailusta kun on hermo jatkuvasti kireällä ja fiilis nolla. Ei ole kenellekään kivaa kun äiti on huonolla tuulella.

Pienoinen herkuttelu ja mahtava sää ja kaikki hyvät uutiset ovat kyllä tehneet tehtävänsä tällä viikolla. Olen loppu viikon ollut paljon paremmalla tuulella vaikka alkuviikosta olin vielä kuin perseeseen ammuttu karhu. Nyt on uutta puhtia ja jaksaa taas puuhailla. 🙂

Viikon liikuntasuoritukset:

5 krt aerobinen + 1,5h keilailua
1912 kaloria kulutettu viikon aikana
aikaa kulunut 3h 57 minuuttia

Olenhan minä näköjään liikkunut ihan hyvinkin tällä viikolla nyt kun kalenteria aloin selaamaan. Jotenkin oli sellainen olo etten ole tehnyt mitään kun en ole kertaakaan käynyt salin puolella treenaamassa. Siitä varmaan tulee juurikin se huono omatunto koska sitä bikini fitnesissä kuitenkin painotetaan enemmän. Ajallisesti en ole kyllä paljon liikkunut. Viides viikko sitten toivottavasti sujuu jo paremmin ja oikea oppisesti. 🙂

Hauskaa alkavaa viikkoa kaikille!

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *