Toinen viikko bikini fitnestä takana

Heti maanantaina suuntasin salille tekemään käsitreenin. Oli huippu fiilis kun tiesi jo miten liikkeet tehdään eikä koko ajan pitänyt luntata lapusta sarjojen pituuksia yms. Painojen kanssa on edelleen vähän etsimistä, että löytyy tarpeeksi isot mutta ei liian isot.  Treeni kulki siis hyvin ja salin jälkeen oli vuorossa cardio combat. Elixian versio body combatista on ihan samanlaista nyrkkeilyä ja potkimista. Kädet oli hyvin hellänä illalla kotona. Jumpan aikana jo tuntui, että mun kädet on kuin keitetyt spagetit mutta kyllä sitä tuli iskettyä siltikin.

Tiistaina en ehtinyt liikkumaan yhtään. Olin lupautunut pitämän Tupperware kutsut ja niitä varten piti tehdä valmisteluja kuten siivota ja leipoa.  Ja arvatkaa vain sorruinko illalla syömään omenapiirakkaa vaniljakastikkeen kera. Olin ollut koko päivän yksin lasten kanssa ja iltaan mennessä alkoi hermot olla niin loppu, että sorruin vain parantaakseni omaa mieltä. Lohturuokaa!! Niin vain tuli parempi mieli ja jaksoin aloittaa nukutusrumban hyvällä mielellä. Tosin kamala mørkkis tuli heti.

Keskiviikko meni jo taas treenien merkeissä. Pari puolen tunnin jumppaa kävin vetämässä. Jalat painoi tonnin eivätkä tahtoneet liikkua mihinkään. Haukotuksista ei tullut loppua jumppien aikana joten siirsin jalkatreenin seuraavaan päivään.

Torstaina oli vuorossa jalkapäivä ja vatsat. Kyykkyjä, kyykkyjä ja lisää kyykkyjä. Peppu tykkää! Salin jälkeen jäin vielä love2dance tunnille. Siellä on kyllä niin hauskaa. En ole aiemmin tanssitunneista tykännyt mutta se on johtunut ihan vain siitä, etten ole uskaltautunut niille tunneille.  Siellä tuntee olevansa välillä balettitanssija, välillä tuntee olevansa Kuuban rannoilla jammaamassa ja välillä rap- tähti. Tunti on monipuolinen ja siellä virtaa hiki!

Perjantaina oli vuorossa käsitreeni (hauikset ja ojentajat). Jäin vielä salin jälkeen cardio energyyn (30min) ja shape ( 30min) tunnille.

Lauantaina pidin lepopäivän. Lihakset oli aikamoisessa kohmeessa joten lepo tuli tarpeeseen.

Herkkuja tuli tehtyä sunnuntaina mutta en itse syönyt niitä.

Sunnuntaina kävin tekemässä pikaisen salitreenin eli maastavedot ja jalkakyykyt. Tämän jälkeen menin easy step tunnille jonka kesto oli 45 minuuttia. Saliohjelmaan kuului tälle päivälle pohjeliikkeet seisten ja istuen joten steppilaudalle hyppely otti todellakin pohkeisiin. Jäin vielä vartin pituiseen keskivartalotreeniin koska tämän päivän ohjelmaan kuului myös vatsat.  Vaikka salitreenejä ei pystykään kokonaan korvaamaan jumpalla niin ainakin osan saan tehokkaammin tehtyä tunnilla kuin itsekseen kuten vatsat. Niitä en saa itse tehdyllä treenillä hapoille jolloin keskivartaloon keskittyvät tunnit ovat ihan loistojuttu.

Tällä viikolla tuli liikuttua yhteensä 13 kertaa.
4 salitreeniä
6 aerobista
3 keskivartalojumppaa

Paino putosi viikon aikana 400g. Viikon aikana on käyty alemmissakin painolukemissa mutta tänään on ns virallinen punnituspäivä joten vertaan aiemman viikon lukua aina maanantain lukuun.  Harmittavan hitaasti putoaa paino. Kiinteytymistä on kyllä tapahtunut ja se sentään kannustaa jatkamaan tätä touhua. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *