Voi luoja mikä väsymys

Voisin vaipua koomaan ja herätä nukuttuani vaikka vuoden. Oon niin väsynyt, etten tahdo tolpillaan pysyä.  Koko kropan väsymys. Eilen jumpassa haukottelin niin, että hävetti. Miten voi cardio energy tunnilla ehtiä haukottelemaan rientäessä pitkin salia sinne tänne? Tarkoitus oli jäädä vielä salille tekemään jalkatreeni mutta en vain pystynyt. Fyysisesti sattui kun väsytti niin. Toivoin vain pääseväni kotiin nukkumaan.

Väsymys ei johdu dieetistä vaan valvotuista öistä. En valvo öitä omasta tahdosta vaan  flunssainen pikku mies pitää hereillä. Jos ja kun pikku mies nukkuu niin tyttö herättää milloin minkäkin asian takia. Viime yönä kuuli muka outoja ääniä. Hmm.. Itse en ainakaan kuullut mitään.. Seuraavaksi herätti taas pikku mies ja samaan aikaan kuulin kuinka hiiri nakersi jossain lähellä. Argh! Miten voikin olla ärsyttävä ääni? Herättyäni vielä useamman kerran yön aikana aamulla seitsemältä nousu sängystä tuntui ihan mahdottomalta. Viime yönä ei sentään kumpikaan koirista halunnut ulos oksentamaan. Sekin on toistunut tässä viikon aikana joka yö paitsi viime yönä.

Aamusta asti ollut ihan koomainen olo vaikka kahvia on mennyt päivän aikana hyvinkin runsaasti.  Käytiin sentään lasten kanssa ruokaostoksilla ja sen jälkeen ollaan vain oltu. Olen yrittänyt ottaa päiväunia pienemmän ollessa päiväunilla mutta mikään ei tunnu tainnuttavan isompaa edes rauhoittumaan saati nukkumaan. Kohta uusi yritys salille jalkatreenin pariin ja vielä sen jälkeen aerobista love2danceen. Illalla toivon mukaan saa mennä suoraan nukkumaan.

Aurinkoisin terveisin

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *