Grillibileet

Järjestettiin neljän kaveripariskunnan kanssa grillibileet. Lapsia oli menossa mukana 11 kappaletta. 😀  Huisketta ja vilskettä riitti tänäänkin. Sama porukka oli eilisissä lasten vappubileissä mutta nyt sai miehetkin tulla mukaan koska nehän sen grillauksen joutuu suorittamaan.  Sää oli mitä kamalin. Luulin oikeasti, ettei tänne asti tulisi lunta mutta muutama järkytyksen sana pääsi aamulla katsoessa ulos.  Koko aamupäivän on pyryttänyt lunta joka muuttui vesisateeksi ja sitten paistoikin illalla jo aurinko.

Grilliherkkuja. Namskis! Kaikkea grilliruokaa oli tarjolla tosin ne ehtivät mennä parempiin suihin ennen kuin ehtisin ottaa kuvaa. Näistä herkuista sen sijaan ehdin napata kuvan. Pienen siivun juustokakkua söin sekä vähän jäätelöä.

Paino on ollut laskusuunnassa joten jotain syytä isoonkin on. 🙂 Johan se on pari kuukautta pysynyt samoissa lukemissa joten painon lasku oli toivottu näky. Toivottavasti lasku jatkuukin eikä  taas jumiudu ennen kuin pääsen kutosella alkaviin lukuihin. Siihen kun ei montaa kiloa enää tarvitse pudottaa.  Olen miettinyt sitäkin vaihtoehtoa, että jos en pääsekään koskaan siihen tavoitepainooni niin mitäs sitten.  Masennunko ja lopetan salilla käynnin kokonaan. En usko! Olen tajunnut sen, ettei kaiken tarvitse tapahtua heti tällä sekunnilla. Paino saa pudota hiljalleen kunhan jotain edes tapahtuu. Kroppa kuitenkin kiinteytyy koko ajan ja sitä alkaa olla tyytyväisempi ulkonäköönsä. Bikinikunnossa en kesällä ole mutta aina voin ottaa bikineissä aurinkoa omalla pihalla.  Nyt jos joku ihmettelee miksi en voi mennä uimapuvussa rannalle niin johtuu ihan vain siitä, että koitan välttää useampia rusketusrajoja. Yhdet rajat saa olla jotka bikineistä tulee mutta en halua, että on kaikennäköisistä vaatteista tulleita rusketusrajoja. Oon hassu, tiedän. 😀

Uuden ruoka- ja saliohjelman saanti toi kyllä paljon lisä energiaa. Vieläkin kun saisi oman pt:n jonka kanssa vetää kunnon raivolla salilla. Aina vedän täysillä salilla ollessa mutta uskon, että jos vierelläni seisoisi joku komentamassa niin vieläkin lisää puhtia irtoaisi.  Mistä vain saisi sen kaiken rahan jolla pt:n saisi hankittua? Siihen se unelmointi pt:stä varmaan monella lopahtaa. Eihän sitä voi toki rahalla mitata jos haluaa tuloksia saada, mutta kun rahaa tarvitsee niin paljon kaikkeen muuhunkin. Ehkä jonain päivänä minullakin on oma pt. Siinä vaiheessa kun paino jumiutuu johonkin kriittiseen kohtaan tai tarvitsen lisämotivaatiota treeneihin niin on aika hankkia pt.

Lähti taas aihe lapasesta mutta kaiken kaikkiaan Vappu oli ja meni. Hyvä fiilis jäi. Paljon on Kyläilty ja vielä huomennakin mennään kaverini luokse. Sitten voi keskittyä kotihommiin ja liikuntaan. 🙂

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *