Hyvä äiti ja vaimo fiilis

Tänään olen ollut hyvin ahkera. Pyykkikone päälle ja aamiaista napaan. Heti aamusta tohinalla laboratorioon otattamaan esikoisesta verikokeita. Hyvin meni ja sen tiesinkin koska tyttö on tosi reipas vieraassa ympäristössä vaikka muuten onkin aikamoinen ADHD.:D Sen jälkeen haettiin kaupasta aamiaista hänelle koska oli joutunut olemaan syömättä ja juomatta. Sitten suunnattiin toiseen kauppaan ostamaan vesivärit ja pensselit jotta saadaan äitienpäivälahjat mummeille tehtyä.  Kotimatkalla poikkesin vielä kauppaan ostamaan kuohukermaa. Siinä meni aamupäivä.

Kotiin tultua syötiin ja kuopus meni päikkäreille. Aloitin laittamalla pyykit kuivuriin ja astianpesukone päälle. Sitten nettiin etsimään leipä ohjetta. Löysin hiivaleipä reseptin Täältä . Leipien kohotessa tein Näitä ja niiden ollessa uunissa tein maitokaakaofudgea. Sotkun voi jokainen kuvitella kun kiireessä tekee ja gluteenittomat jauhot on muutenkin kamalia leviämään.  (Huomenna pitäisi vielä leipoa äitienpäiväkakku. )

Tässä välissä on hyvä maalata eilen taikataikinasta tehdyt kukkaset. En viitsi edes antaa esikoisen maalata niitä etten vaan joudu tekemään niitä uudestaan. Ne ovat nopeasti maalattu ja saavat nyt kuivua.

Flunssaa on pukkaamassa päälle ja kurkku on kipeä mutta en anna sen lannistaa menoa. Keitän kahvit ja syön tekemiäni keksejä. Saavat mennä nyt välipalasta.

Hetken chillailun jälkeen imuri käteen ja kämpästä villakoirat talteen. Isommasta koirasta lähtee ihan mielettömän paljon karvaa ja niitä tuppoja löytyy kaikkialta. Moppia on pakko näyttää lattialla. Kamala määrä kuralänttejä pitkin lattioita ja veripisaroita kiitos pienemmän koiran jolla on juoksut.

Kuivuri näyttää olevan valmis joten tiedossa pyykkien viikkausta. Astianpesukoneen tyhjennys ja uudelleen täyttö. Ihana tunne kestää hetken aikaa kun lavuaari on tyhjä tiskeistä. Puhtaat lakanat laitettu sänkyyn. Odotan jo iltaa, että pääsee nukkumaan puhtaisiin lakanoihin.

Koska ruokaakin on saatava niin pistinpä broilerinfileet uuniin.  Muulle perheelle on eilistä makaronilaatikkoa jäljellä. Saa kelvata.  Kuopus herää päikkäreiltä ja alkaa viihdytys.

Vihdoin saan itsekin ruokaa.

Nyt on kaikki tehtynä ja lähden naapuriin juomaan pari siideriä. Illan kruunaa vanha kunnon pihasauna.:)

Hauskaa viikonloppua! 🙂

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *