Kuudes viikko bikini fitnestä

Hmm.. Kuudes viikko jo menossa ja missä se näkyy.. Öö ei missään. 😀

Maanantaina kävin salilla tekemässä oikean tehokkaan pikatreenin. Mies kävi lasten kanssa kaupassa sillä aikaa, joten aikaa ei ollut rutkasti. Vuorossa oli hauikset, olkapäät ja selkä.  Maastavetojen ja kulmasoudun jälkeen kädet oli jo ihan hapoilla. Jäljellä ei ollutkaan kuin kaikki muut käsiliikkeet. Hah! Ylätaljaan oli laitettava vähemmän painoa, että sai sarjat tehtyä loppuun asti mutta muut tein samoilla painoilla kuin aiemmin.

Tiistaina otin rennosti. Heti aamusta kävin kaverin luona kahvilla ja illalla saman kaverin kanssa vielä reippaalla metsälenkillä koirien kera.

Keskiviikko meni myös rennommalla asenteella ja iltakävely kaverin sekä koiran kanssa oli päivän ainut aktiviteetti.

Torstai aamulla kävin vaa’alla ja vuhuu!! Paino alimmillaan nyt tämän projektin aikana. Jospa se siitä taas lähtee. Kävin elixiassakin parissa jumpassa pyörähtämässä. Aloitettiin taas helpoista ja tutuista jumpista kuten Isan cardio step intervall ja Yamilin love2dance. Kaloreita kului 1005. Sykkeet oli koko ajan korkealla. Liekö syynä kunnon lasku jo parissa viikossa ja alkava flunssa. Kurkku ollut aamusta asti karhea mutta olon ollessa kuitenkin ihan hyvä niin päätin lähteä jumppaamaan.

Perjantaina oli tiedossa tyttöjen sauna-ilta. Muutaman siiderin join kolmen tunnin saunottelun aikana. Fiilis oli kuin rusinalla saunomisen jälkeen. 😀

Lauantaina heräsin selkäkivun kanssa. Ilmeisesti eilinen saunottelu ja pitkään paikallaan istuminen
veti selän ihan jumiin. Harmitti koska olin suunnitellut tälle päivälle kasvimaan kaipausta yms. johon tarvitaan lapiota.  Pystyin kuitenkin lähtemään tunnin kävelylle kavereiden ja koirien kanssa.
Alkuun selkä tuntui tosi jäykältä mutta vetreytyi matkan edetessä.

Sunnuntaina oli täysin lepopäivä. Söin äitienpäiväkakkua ja nautiskelin elämästä. 🙂

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *