Mietteitä…

Mitä sinä muuttaisit kropassasi? Miksi?

Olen monessakin blogissa törmännyt naisten kertomuksiin mikä heitä omassa vartalossa ärsyttää. Onko niitä naisia olemassa jotka ovat 100% tyytyväisiä vartaloonsa? Eniten olen yllättynyt monen fitnestypyn olevan epätyytyväinen. Toki he nimenomaan koittavat tavoitella sitä unelma vartaloa ja varmasti nälkä kasvaa syödessä jolloin mikään ei riitä vaan halutaan olla entistä paremman näköisiä.

Meistä tavallisista ” pulliaisista” varmaan 99% on epätyytyväisiä vartaloonsa.  Aina on joku kohta joka ärsyttää. Omassa vartalossani ei juuri muuta kuin epäkohtia olekaan. :/ joskus sentään olin tyytyväisempi esimerkiksi vatsaani, mutta lasten myötä sekin on tullut kamalaksi.  Saakohan löystynyttä ja arpista vatsanahkaa koskaan enää hyvännäköiseksi. Kirurgin veitsellä varmasti mutta omin konstein?

Selluliitti dynamiitti on vielä keksimättä mutta kokeilisin jos sellaista olisi.  Suurin osa naisista kärsii selluliitista. Miksi sitä sitten pidetään niin kamalana asiana jos sitä on about kaikilla?  Eikös nainen jolla ei ole selluliittia, ole kummajainen?  Tai vähintäänkin Alien. 😀

Tissit. Niin mitä ne on? Joku muu on tainnut tarvinnut niitä. Aiemmin jo pienet ovat lähes kokonaan hävinneet. Rintaimplantit olisi vastaus tähän. Hirveän hintaista johon ei tällä pulliaisella ole varaa.

Tätäkö on naisten elämä? Epätyytyväisyyttä koko elämän ajan. Iän karttuessa epäkohtia vain tulee lisää vai tuleeko?  Onkohan kukaan kysynyt 90- vuotiaalta mitä mieltä hän on itsestään?  Onko sen ikäinen ihminen jo sinut itsensä kanssa?  Valuuko naisten elämä ” hukkaan” jokapäiväisten mietteiden kanssa painiessa?

Itse yritän päästä tästä jatkuvasta vartalon tutkailusta eroon.  Ei se kroppa miksikään muutu katson minä peiliin kerran viikossa tai 10 kertaa päivässä. Ne läskit ym. Epäkohdat pysyy niin kauan kunnes
niille tekee jotain. Ei ne itsestään häviä. Tämän kun naiset oppisivat.

Mielestäni pitää pystyä myös elämään. Elämä on loppujen lopussa lyhyt ja jos sekin menee murehtiessa niin on varmasti vielä lyhyempi. Miksei nauttisi siitä ajasta täysin rinnoin?  Hahaa, eli ei muuta kuin silikonit hakemaan. 😀

Mistä te muuten juttelette kavereidenne kanssa? Todella usein puhe nimittäin kääntyy laihduttamiseen, treenaamiseen ja vartalon epäkohtiin.  Varsinkin jos puheet lapsista on jo käsitelty niin varmasti siirtyy puhe vartaloon.

Mikä siinä on niin tärkeää naisille? Sen kun tietäisin niin kertoisin. 😀

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *