Mikä boogie?

Hyvältä näyttää niin kuin kuuluukin.. Vai miten se biisi meneekään. 😀  Uusia tuulia on puhaltamassa minunkin suuntaani ja mietin jos riskinotto kannattaa vai ei. Eikö olekin ärsyttävää kun kertoo vain salamyhkäisesti asioista. Minusta ainakin on. Kertoisin jos olisin varma päätöksestäni mutta vielä asia on harkinnan alla.

Jos meinaan hommaan lähteä niin pitäisi ihan oikeasti panostaa kroppaani. Ihan niin kuin päästä varpaisiin asti. Onko minusta siihen? Himoitsenko jatkuvasti herkkuja? Josta tuli mieleen, että eilinen hesessä käynti oli todellinen pettymys. Yök! Ja en ole miettimässä bikini fitness kisoja enkä muutakaan urheilua.

Kaikki asiat mihin pitäisi sijoittaa rahaa ennen homman alkua tuntuu huonolta idealta. Mitä muut on mieltä? Tämän takia mietin kannattaako panostaa jos ei onnistukaan. Tosin sitähän en voi tietää ellen kokeile. Kokeilunhalua taas löytyy koska enhän muuten olisi laittanut hakemustakaan.  Positiivinen reaktio hakemuksesta oli todellinen yllätys enkä moista olisi uskonut. Pitäisi siis tehdä asialle jotain jos haluaa jotain elämässä saavuttaa. Eikö se näin mene?

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *