Turun kauneushoitoloista plussia ja miinuksia

Kävin tänään toistamiseen siellä alipainehoidossa jonka ostin grouponin kautta. Suoraan sanottuna vitutti kuinka huono asiakaspalvelija tämä hoidon tekijä on. Ensimmäisellä kerralla jo katsoin, että onpas sillä risainen paita. Siinä oikeasti oli repeämiä useassa kohdassa paidan etupuolella. Hoidosta kerrottiin pääpiirteittäin eli näytettiin kuvia ja luettiin suoraan mitä kuvien alla luki. Seuraavalla kerralla pääsin heti koneeseen mutta sanottiin, että koska happimaskeja on vain yksi kun hän ei ole tilannut lisää niin en nyt saa happea kun se on toisella asiakkaalla.  Meitä oli siis samaan aikaan siellä kaksi ja eri hoidoissa. Tuskin kumpikaan sai hyvää asiakaspalvelua jos kumpaakin hoidetaan yhtä aikaa vai mitäs luulette? Ei kuulemma ollutkaan niin tärkeää saada sitä lisähappea hoidon aikana. Sain sen sitten kun hoitoa oli noin 15 minuuttia jäljellä. By The Way tämä ainoakin happimaski oli aika huonossa hapessa tai lähinnä se letku jota oli teipattu. Hoidon jälkeen sain lasin vettä jonka jäin yksinään juomaan aulaan kun hoitsu sano heippa ja lähti toisen asiakkaan luokse. Mitäköhän kivaa tapahtuu lauantaina jolloin on viimeinen kerta? Teenkö itse koko hoidon. 😉

Toisessa hoitolassa jossa kävin velaShape vartalohoidossa oli vastaanotto hyvinkin positiivinen mutta hoidon tekijä ei kyllä osannut muuta kuin käyttää laitetta. Itse hoidosta ei juurikaan tuntunut tietävän mitään tai ainakaan osannut kertoa mitään.  Peruin sen toisen ajan jonka olin varannut. Alkoi tämän päiväisen jälkeen ottamaan päähän nämä ei palvelualttiit hoidon tekijät.

Yhdessä ainoassa paikassa olen Turussa käynyt josta saa oikeasti hyvän tietoiskun tehtävästä hoidosta ja se on Brava. Karoliina, paikan omistaja tietää ja osaa paljon. Hänellä on myös sairaanhoitajan koulutus joka on varmasti hyödyllinen varsinkin vartalohoidoissa.  Olen käynyt hänellä pariinkin otteeseen vuosien varrella Dermajet hoidossa joka muuten on tehokas hoito. Selluliitti sai silloin kyytiä, mutta on vuosien varrella saapunut takaisin reisiini. 🙁  seuraavaksi kun menen kokeilemaan jotain hoitoa niin taidan kääntyä Karoliinan puoleen. Saan ainakin asiantuntevalta ihmiseltä hoidon.

Olen muuten käynyt Formostar nimisessä vartalohoidossa myös jota suosittelen. En tosin tuolla hoitolassa mutta siellä oli hyvin kerrottu kyseisestä hoidosta.  Infrapunavyöt lämpenevät 42 asteeseen joka tuntuu todella rentouttavalta joskin näin lämpimällä säällä hyvinkin hikisellä puuhalta. Talvella formostar tuntuu ihanalta kun saa maata melkein tunnin lämpimien vöiden kanssa peiton alla. Monet nukkuvat hoidon aikana jolloin saa hyvin otettua päikkärit. 🙂

Vielä pitää kehua yhden hoitolan hoitoja vaikka ikinä en ole kyseisessä hoitolassa edes käynyt. Miltä kuulostaisi hoito nimeltä kalaharin autiomaan hehku (vartalokuorinta)  tai rentoutuva taivas (hieronta)?  Nämä hoidot ja paljon muuta ihanaa löytyy  Hoitola izumista.

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *