Vacustyler-alipainehoito

Grouponin kautta ostin kolmen kerran kokeilun vacustyler-alipainehoitoon High care hyvinvointi keskukseen.

Vacustyler toimii käyttämällä imu- ja puristuspainetta eli positiivista ja negatiivista atmosfääristä painetta. Alipaineen aikana käsiteltäville alueille, jalkoihin virtaa verta ja happea. Positiivinen paine kuljettaa käytetyn veren ja kuona-aineet verisuonten ja lymfakierron kautta kehon puhdistettavaksi. Hoito avaa kapillaarisuonet ja edistää solujen ravinnonsaantia. Vacustyler hoito on myös urheilijoiden suosima koska hoito edistää palautumista ja parantaa suorituskykyä.

Itse hoitola oli hieman hakusessa mutta ehdin ajoissa paikalle. Aluksi hoidon tekijä kertoi tästä hoidosta johon olin tulossa.  Sitten näin putkilon jonne piti mennä alempiin kylkilyihin asti. Sen jälkeen putkilon suu vedettiin tiukaksi ja hoito aloitettiin eli kone pistettiin päälle. Hoidon aikana annetaan happea maskin kautta.  Hoito itsessään tuntui hauskalta vaikkakin kesti hetken aikaa tottua siihen ” veto-tunteeseen”. Putken sisällä paine vaihteli ja tasaisin väliajoin paine veti minua sisemmälle. Vedon aikana oli hieman hankala hengittää koska paine oli kova mutta sitä ei tosiaan kauan kestänyt. Puolen tunnin aikana meinasin nukahtaa joten kyllä se rentouttavaltakin tuntui. Hoidon aikana jaloissa kihelmöi joten verenkierto lähti kyllä liikkeelle.:)

Hoidon jälkeen pitää juoda paljon vettä. Itselle ainakin tuli hieman huippaava olo mikä voi johtua lämpimästä säästäkin.  Torstaina menen taas uudestaan ja lauantaina on kolmas ja viimeinen kerta.

Kannattaa mennä kokeilemaan jos kärsii levottomista jaloista, huonosta verenkierrosta, selluliitista tai vaikka maratonin jälkeen palautumaan.:)

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *