VelaShape ja Hypoxin kauneusilta yhdessä Make up Factoryn kanssa

Olin arponut jo pidemmän aikaa, että mihin hoitoon menisin kun vaihtoehtoja löytyy Turustakin aika paljon.  Päädyin sitten velaShape hoitoon.  Profil-spa mainosti tuota kyseistä hoitoa suht edullisesti joten olin innokas kokeilemaan.  Hinta oli sen verran edullinen, ettei se kirpaise jos hoidosta ei tule minkäänlaisia tuloksia. Tosin tässäkin kuten kaikissa vartalohoidoissa sarjahoidolla saa ne parhaimmat tulokset jos tuloksia on tullakseen. Yhdellä kerralla ei juuri pääse kuin tutuksi itse hoitoon.

Seuraavaksi pohdin, että kumpi on suurempi ongelma-alueeni: vatsa vai reidet.  Vatsa on raskauksien jälkeen ihan kamalassa kunnossa ja sen kruunaa vielä sektiohaava. Reidet taas on aina ollut se kamalin alue selluliitteineen.  
Jännitin hoitoon menemistä ja aamusta ei meinannut tulla mitään. Olin innoissani ja oli ihanaa päästä hoidettavaksi.  Netistä tosin luin, että hoito voi tuntua epämiellyttävältä. 

Hävetti, tulin hieman myöhässä ( vain muutaman minuutin) ja kaiken lisäksi oli hirmuinen pissahätä. Vessan kautta hoitopöydälle. Nopeasti kysyttiin minkä alueen haluan hoidattaa. Sanoin pahimman ongelma-alueen olevan vatsa kaikkine arpineen ja löystyneen nahan kanssa. Itse hoidosta ei kerrottu mitään. Koitin hieman kysellä velashapen ja kavitaation eroa kun heillä kumpaakin hoitoa tehdään. Kovin vakuuttavaa vastausta en saanut mutta kavitaatiossa poistetaan rasvasolut ja velashapessa pienennetään rasvasoluja.  Aluksi puhdistettiin vatsan alue ja sitten alkoi itse painelu laitteen kanssa. Joku oli jossain suomi24 keskustelussa kertonut hoidon tuntuvan siltä kuin kala imaisi ja siltä se tosiaan tuntui.  Hoito ei sattunut yhtään eikä edes epämiellyttävältä. Hoidon tekijä kertoi, että hoidon jälkeen voi tulla mustelmia hoidetulle alueelle mutta ei minulle ole tullut. Hoidon jälkeen ei myöskään saanut syödä mitään kovin kylmää, kuumaa tai mausteista ruokaa koska aineenvaihdunta on vilkastunut hoidon myötä. Hmm.. En syönyt kuin illalla vasta ( en ehtinyt aiemmin) mutta en kyllä huomannut mitään eroa normaaliin olemiseen verrattuna. Vatsaa imuteltiin 30 minuuttia jonka
jälkeen vatsa pyyhittiin ja hoito oli siinä.  Itse hoidosta ei kerrottu mitään jos en itse kysynyt. Missään vaiheessa ei kysytty mikä sai tulemaan vartalohoitoon tai mitä haluan hoidolla saavuttaa.  Ei kysytty
haluanko uutta aikaa mutta varasin kuitenkin. Tyhmä minä! No ei, mutta en yhden kerran perusteella jokatapauksessa saa tuloksia niin käyn edes toisen kerran vielä kokeilemassa.

VelaShape on ensimmäinen ja ainoa ei kirurginen FDA hyväksytty vartalonmuokkauslaite joka vähentää selluliittia sekä muokkaa ja kiinteyttää vartaloa. VelaShape on ainoa laite joka todistetusti hoitaa ja vaikuttaa ylempiin sekä alempiin kudoskerroksiin.
Miten hoito sitten toimii? 
VelaShapessa yhdistyvät kumouksellisen Élos teknologian  Radiofrekvenssi, Infrapuna-laser, alipaineimu, sekä koneellinen hieronta. Infrapuna-laserin ja johtavan RF energian yhdistelmä lisää solun sisäistä hapen diffuusiota lämmittämällä ihoa. Imu ja erikoisrullat manipuloivat ja tasoittavat ihoa helpottaakseen turvallisen ja tehokkaan energian kuljettamista kudokseen. Yhdessä nämä vilkastuttavat varastoituneen energian aineenvaihduntaa, lisää imunesteen kanavointia ja vähentää tai kutistaa varsinaisten rasvasolukammioiden kokoa.
VelaShapelle voidaan hoitaa ongelmakohtia ympäri kehoa.
Yleisimmin hoidettavat alueet ovat reidet, pakarat, vatsa, lantio, kyljet, selkä.

Lisäksi laitteella voidaan tehdä hoitoja käsiin, sekä kasvojen ja kaulan alueelle.
Hoito sopii myös laihdutukseen liittyvän tai raskauden jälkeen veltostuneen ihon kiinteytykseen, kuntosalitreenin jälkeiseen lihasjännitykseen ja lihaskipujen hoitoon.

Vartalohoidon jälkeen suuntasin auton kohti Turun keskustaa. Vuorossa oli kauneusilta Hypoxin ja  Make up factory järjestämänä. Tarjolla oli mm. Kuohuviiniä ja pikku naposteltavaa. 🙂

Illan aikana oli mahdollista testata meikkejä, suihkurusketusta ja kestolakkausta. Ripsienpidennykset olisi saanut tarjoushintaan, mutta olen jo varannut ajan ripsien laittoon muualle vaikka hinta olikin houkutteleva. Itse kotona tehtävä suihkurusketus oli mielenkiintoinen mutta en vakuuttunut niin paljon, että pullon olisin ostanut. Ensinnäkin mietin miten saisin kropan takaosan sillä ruiskutettua koska mieheeni en kyllä tällaisessa asiassa luota.:D Ja koska edelleen vihaan niitä rusketusrajoja niin koko kroppahan sillä olisi pitänyt ruiskutella enkä tiedä kuinka kauan moinen pullo riittäisi sellaisessa kulutuksessa.  Itse tuote ei kuitenkaan haissut itseruskettavalta mikä oli plussaa. 

Kun kauneusjutut oli nähty niin oli aika suunnata hieman shoppailemaan. Cubukselta löysin pirtsakat bikinit kesäksi. 🙂 Muuta ei tällä kertaa tarttunut mukaan vaikka monessa kaupassa moneen juttuun ihastuinkin.Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *