Tyttäreni kolme Vee bileet

Tänään juhlittiin tyttäreni kolmevuotis synttäreitä. Juhliin oli kutsuttu naapureita lapsineen ja muutama muukin kaveri.  Eilen töiden jälkeen hirmu kiireellä aloin leipomaan mutta aika pitkälti menin sieltä mistä aita on matalin ja ostin valmis juttuja. Hyi minua! Ei vaan oikein ollut nyt innostusta leipoa. Tämä viikko on ollut yhtä menoa sinne ja tänne. Enkä ole kotona juuri ehtinyt olemaan kuin nukkumassa. Voinette arvata, kuinka kiire tänään tuli kun pääsin yhdeltä töistä ja on puolen tunnin ajomatka kotiin ja vieraat oli kutsuttu kahdeksi. En ollut oikein ajatellut asiaa taas loppuun asti tuon kellonajan kanssa mutta hyvin kaikki sujui.

Eilen aloiteltiin siivoamista ja mieheni oli minun työpäivän aikana siivonnut loput. Töiden jälkeen ei tarvinnut kuin vaihtaa omat vaatteet ja laittaa tarjottavat esille. Eniten pelotti sään puolesta koska olin ajatellut, että voitaisiin olla ulkona sen pari tuntia.  Alkuun kun mietittiin juhlien järjestämistä niin uskottelin itselle, että keksin leikkejä yms touhuttavaa mutta enhän minä mitään ole saanut aikaiseksi.  Olisin jo halunnut perua koko kekkerit kun ei olisi ollut fiilistä järjestää saati leipoa.  Mieheni kuitenkin ystävällisesti muistutti ettei ne ole minun juhlat vaan tyttäremme. Tottahan tuo joten ei muuta kuin fiiliksen etsimistä jatkamaan.

Itse juhlat meni hyvin vaikka kyllä 10 alle kouluikäistä lasta vaan saa meteliä aikaan. Pari tunnin jälkeen  oli helpottunut olo kun kaikki lähtivät. Lapseton kaverini jäi vielä hetkeksi istuskelemaan.  Lapset oli yber väsyneitä mutta niin oltiin minä ja miehenikin. Mieheni oli siivonnut koko päivän ja hänen äitinsäkin oli pyydetty apuun. Nyt ymmärrän, että lasten kutsuja varten ei kannata siivota. Jälki oli mitä kamalinta kaikkien lähdettyä. Sipsejä ja popcornia kaikissa huoneissa.  Onneksi meillä on nuo karvaiset nelijalkaiset imurit.:D

Kaikenkaikkiaan loppu hyvin, kaikki hyvin. Nyt voi pistää pään pehkuihin. 🙂

P.s. Huomenna voi vetää vaikka aamiaiseksi täytekakkua! 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *