Viimeisen viikon fiilikset ja pikku paljastuksia

Sinne meni bikini fitness dieetti. Nyt on hyvät ohjeet joilla voin kesän jälkeen aloittaa kaiken alusta jos vaikka pienempi muksuista olisi siihen mennessä oppinut nukkumaan yöt heräämättä. Vähillä yöunilla ja töissä ollessa huomaa,että ei vain jaksa mitään ylimääräistä. Kaiken ylimääräisen koen heti stressinä ja sitten paino alkaa junnaamaan jonka jälkeen menee motivaatio. Ensi viikolla on pakko yrittää mennä sinne elixiaan. Oikein harmittaa kun en ole vaan jaksanut mennä pariin viikkoon jolloin maksan aivan tyhjästä. Minkäs teet kun on muitakin menoja ja väsymys painaa iltaisin niin,että olen mennyt nukkumaan jo kahdeksain aikoihin.(Tästä minun nukkumaanmeno ajasta saan muuten kavereilta kaikkein eniten vittuilua.Mutta se ei ole mikään uusi juttu vaan on jatkunut lukioikäisestä asti.)

Anyway paino on dieetin aikan pudonnut pari kiloa joten pääsin siitä sen hetkisestä jumituksesta pois mikä kesti monen monta kuukautta. Paino lähti taas putoamaan kun liikunta jäi ja olen vain ollut ja syönyt kohtuu normaalisti.Eli suurimmaksi osaksi tätä,

mutta tätäkin on mahtunut joukkoon kohtuudella. 😀

Useissa vaatteissa huomaa, että paino on tippunut. Tällä hetkellä löytyy parit housut mitkä on sopivat.Kaikki muut on liian löysiä. Vielä en viitsi kunnon remonttia tehdä vaatekaappiin vaikka sinne ei kohta kyllä mahdu enää mitään. 😀 Yhden vaatteen kun pistää kaappiin niin kymmenen putoaa. Ennen olin hirmu tarkka, että vaatekaapin pitää olla tiptop kunnossa mutta nykyään ei tunnu millään olevan enää väliä. Minusta on tullut se hälläväliä tyyppi joita olen aina ennen ihmetellyt. Miten sellaiset voivat elää jatkuvassa sekasorrossa? Nyt voin sanoa, että hyvin siinä sotkussa elää mutta kyllä se ottaa hermojen päälle.

Kävin sentään sunnuntaina Elixiassa kääntymässä ja nimenomaan kääntymässä aulassa. Otin esikoisen mukaan koska hän halusi lapsiparkkiin. Siinä aulassa ihmettelin miksi siellä oli niin hiljasta ja kysäisin, että onko lapsiparkki kiinni ja vastauksena sain ettei se ole koskaan sunnuntaisin auki. Aha no ei siinä mitään. Lähdettiin kauppaan.:(  Kotiin kun päästiin niin lähdin juoksemaan. Pikkasen tihutti vettä mutta ei haitannut yhtään.  Otin koiran mukaan mikä oli vikatikki kun sitä sai vetää taas loppumatkan perässä. Todella ärsyttävää!!! Oltiin juoksemassa vähän eri reittejä kun yleensä. Löysin kivan metsäpolun jossa syke nousi 190 kun vedin kivikkoista jyrkkää polkua ylös.  Matkaa lenkille tuli 8,7 kilometriä.

Lupauduin eilen myös tehtävään josta kerron teille omassa postauksessa enemmän.:)

Arvatkaa mitä?? Ilmoittauduin puolimaratoniin. Syyskuussa menen juoksemaan ruisrääkin. Hui kun jännittää jo nyt. Pikkasen pitää tsempata juoksun kanssa. Ilmoittauduin koska uskon sen olevan paras motivaattori. Olen vähän sellainen ihminen jolla pitää olla tavoite tai määränpää mihin suunnata. Koska painotavoitteeseen pääsy on niin vaikeaa niin pitää kokeilla muuta, jos se paino vaikka tippuisi siinä samalla.:D

Hauskaa viikonalkua kaikille!:)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *