Aloittelevan treenaajan virheet osa 1

Kävin tosiaan maanantaina Elixia power tunnilla ja isoilla painoilla tuli rehkittyä. Tänään oli pakko päästä juoksemaan koska ostin eilen uudet ihanat kirkkaat juoksukengät. Niken Fitsole merkkiset kaappasin ostoskärryyn intersportista.Olivat 30% tarjouksessa eikä hinta ollut muutenkaan päätä huimaava.

Juoksuhan ei kulkenut juuri lainkaan hyvin. Eikä johtunut uusista tossuista eikä uusista kompressiosukista jotka myös sain vihdoin eilen ostettua. Vasempaan reiteen sattui joka askeleella. Yhtään ei uskaltanut pysähtyä kun siitä ei olisi päässyt enää liikkeelle. Juoksin kuitenkin väkisin koko matkan, välillä spurtteja ja välillä hitaammin. Sain sykkeet spurtin aikana 191. 😀 Kotiin tullessa koitin pihalla venytellä ja kävellä ympäri pihaa. Ihastelin kukkia kyykkien ja ai, että teki kipeetä päästä kyykystä ylös.Rappusten kiipeäminen sisälle oli kaikkein kamalinta. Nyt voi vain odottaa kuinka kipeä mahdan huomenna olla. Anyway, kymmenen kilsan lenkki tuli juostua vähän päälle tunnissa. Ajatukse na oli koittaa tänään pidempää lenkkiä muttaa ei näillä jaloilla olisi juosta yhtään enempää. About kymmenen viikkoa on aikaa treenata puolimaratooniin.

Mitä tästä opimme? Ei power tunteja eikä jalkapäiviä salilla niin kauan kun käyn juoksemassa. Pitää keksiä jotain muuta treeniä juoksun kaveriksi.

Eilinen shoppailureissussa löytyi sekä kompressiosukat että kompressiosäärystimet. Pääsen kokeilemaan kummat tuntuvat omaan jalkaan paremmilta. Oli pakko ottaa toiset liiloina ja toiset on samanväriset kuin noi uudet tossut. Pinkit olisin voinut myös ottaa mutta sukista ei löytynyt kokoani ja sitten kun olin jo yhdet ostanut ja löysin kirkkaankeltaiset säärystimet niin ne oli pakko saada. 😀

Loppuun tunnelmakuva kun poikamme nukahti kesken iltapalan syöttötuoliinsa.:D

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *