Kesävaatteita

Kesävaatteita lähti tilaukseen. Oops! 🙂 Kaikkea kivaa tuli ostoskoriin lisättyä ja pakko oli puolessa välissä shoppailuja lähettää tilaus ennen kuin summa nousee pilviin.

Polka dot playsuitin olisin halunnut mutta onneksi tilaus ehti jo lähteä. 😀 Jumpsuiteja oli muitakin tosi kivoja jotka jäi näin jälkikäteen harmittamaan etten tilannut.  Kolme jumpsuitia tilasin kokeiluun. Ikinä en ole sellaista edes sovittanut joten voi olla ettei sovi kropalleni yhtään mutta näyttävät vain niin hirmu kivoilta. Elokuussa on pari menoa joihin tarvitsee ehdottomasti uudet kuteet. 😀 Näin kai suurin osa naisista ajattelee joka tilaisuudesta  ja minä kuulun ehdottomasti siihen kastiin.  Nykyään menoja tuntuu olevan paljon vähemmän kuin ennen jolloin mm. tuli oltua baarissa joka viikonloppu niin haluan panostaa enemmän siihen mitä pistän päälleni.   Tässä tilaamani totteet.

Näihin kengiin suoraan sanottuna ihastuin ensisilmäyksellä. Toivottavasti ovat sopivan kokoiset ja hyvät jalassa. Muuten aln itkemään.

Tässä hameessa on kiva leikkaus. Olin ajatellult hankkia pari maximekkoa mutta jossain kohtaa välähti mieleen kun ei löytynyt mieleisiä maximekkoja, että miksi en voisi ostaa pitkää hametta? Taidan olla piiloblondi. 😀 Kiva hame löytyi heti.

Yhden maximekon sentään löysin ja jopa sellaisen missä on vähän väriäkin. Melkein kaikissa mekoissa on olkaimet ja minähän en sellaisia suostu kesällä käyttämään. Rusketusraidat on pahin viholliseni varsinkin olkapäillä.

Tästä playsuitista en ole varma onko kiva vai ei, joten kai se on sovitettava jotta näkee miltä näyttää päällä.

Tähän playsuitiin taas ihastuin ikihyviksi. Pidetään peukkuja, että se on päällä yhtä kivakuin miltä näyttää.:)

Pallokuosit on hauskoja. Kesällä saa olla raikas look johon pallot ja muutkin kuviot sopii.

Mitäs tykkäsitte? Onko playsuitit oikeasti mukavia? Kertokaahan kokemuksia. 🙂

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *