Weekend is over

Vihdoinkin vedetään viikonlopun viimeisiä hetkiä. Ollut taas semmosta menoa koko viikonlopun ajan, että ihme jos ei ala sydämen tykytystä tuntumaan jossain vaiheessa. Kiire ei sinänsä ole ongelma mutta sitten kun sitä kestää monta päivää niin alkaa hermot prakailemaan.  Oikeastaan koko viikko meni ihan älyttömän nopeasti. Töiden jälkeen lähdettiin joka päivä jonnekin suuntaan hoitamaan asioita jolloin kaikki kotihommat tietty jäi. Koska kaikki asiat myös jätetään viime tinkaan niin torstaina alettiin miettiä millä vehkeellä saadaan autostani airbagin merkkivalo pois koska se piti katsastaa viimeistään perjantaina oli nimittäin viimeinen päivä kun oli pakko katsastaa.  Tuo typerä airbagin merkkivalo palaa vähän väliä ja johtuu liittymien irtoamisesta tai saavat huonosti kontaktia tai jotain. Se saatiin kuitenkin hoidettua ja autokin meni katsastuksesta läpi. Ihan mahtavaa!! Pienet sille otettiinkin sitten kun lähdettiin Ruisrockiin. 🙂 Fiilistä piti hieman etsiä mutta mitä lähemmäs tultiin festarialuetta niin fiilis kasvoi.

Kuten kuvista näkee keli oli mitä parhain. Aurinko paistoi ja hyvin pärjäsi alkuillan kesämekossa. Illan tullen alkoikin viilenemään.

Sunnuntaina lähdettiin aamulla ajelemaan kohti Nokiaa ja Rantasipi Edeniä. Siellä oli tiedossa mieheni serkun pojan rippijuhlat.  Aika kuuma päivä oli olla juhlapuvuissa ja varsinkin istua autoa 2h per suunta. Lasten osalta matka sentään sujui kun pikku mies nukkui kumpaankin suuntaan osan matkasta ja tyttö katsoi ipadilta ohjelmia.  Matkalla pysähdyttiin syömään koska ei tietenkään tiedetty, että perillä vieraita odottaa runsaat tarjoilut. Vatsa täynnä ABC:n ruokaa lähdettiin jatkamaan matkaa. Perillä meitä odotti mitä upein auringonpaiste Näsijärven rannalla. Näkymät oli upeat. 🙂

Seisovassa pöydässä oli tarjolla alkupaloja mm. Caesar-salaattia, mozzarella-salaattia, jotain riisihässäkkää ja sieniä. Lämmin ruokapuolella oli tarjolla kermaperunoita, uunijuureksia, lihaa ja kalaa. Jälkiruuaksi sain tämmöisen gluteenittoman herkun. Sisällä oli tiikerikakku jossa oli välissä jotain appelsiinin makuista juttua.

Ylläni oli monen vuoden takainen hankinta H&M:ltä.  Oikeanlaisia tilaisuuksia ei ole jonne mekon olisi voinut laittaa. Minun piti käyttää sitä maaliskuussaisäbi 60-vuotis juhlissa mutta päädyin silloinkin toiseen mekkoon. Alunperin ostin tämän siksi, että tiedossa oli vuonna 2010 kaverin  häät. Häihin mennessä olin kuitenkin lihonut niin paljon, ettei mekko enää mennyt päälle.  Onko muille käynyt näin?:D  Hiukset on jo ihan sotkussa kuvissa koska nukahdin matkalla kotiin ja nopeasti otettiin kuvat kun päästiin kotiin. En siis katsonut itseäni peilistä. Nyt huomaan, että olisi ehkä ollut syytä. 🙂

Linssilude dallumme halusi koko ajan mukaan kuvaan. 😀 

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *