Ylläri pylläri treenit

Olin suunnitellut meneväni tänään salille ja otin treenikassin valmiiksi autoon aamulla. Ajatuksena oli mennä suoraan töistä. Jossain vaiheessa päivää laitoin kuitenkin miehelle viestiä, että tuunkin suoraan kotiin. Ei vain millään tehnyt mieli lähteä salille hikoilemaan. Työkaveri sitten muutaman tunnin kuluttua tuli kysymään milloin olen menossa jumppaan. Kerroin, että oli tänään tarkoitus mennä ja, että treenikamat odottaa autossa. Työkaveri sanoi samaa, että hänellä on kanssa kassi autossa odottamassa mutta ei oikein fiilistä lähteä. Päätettiin sitten, että mennään yhdessä salille.Näin niitä treenikavereita saa.:)

Päästiin samaan aikaan töistä ja lähdettiin huristelemaan autoilla kohti Elixiaa. Ihana aurinkoinen ilma, mutta kun oltiin salille päätetty mennä niin sinne mentiin. Voitte kuvitella kuinka vähän porukkaa on neljän aikaan päivällä salilla. Eipä tarvinnut paljon kilpailla laitteista eikä painoista.  Tunnin päästä kun lähdettiin pois salilta niin porukkaa olikin jo saapunut enemmän. Oltiin siis juuri oikeaan aikaan siellä treenailemassa.

Tehtiin aika nopea tempoinen hauis-, ojentaja-, rinta- selkä- ja vatsatreeni. Tehtiin aina kahta liikettä joissa vuoroteltiin. Näin saatiin nopealla tempolla rykästyä useampi liike.  Katsotaan kuinka kipeät kädet on huomenna. 😀 Meillä meni muutenkin tosi hyvin yhteen ajatukset siitä mitä treenattaisiin ja, että millaisella tempolla. Kumpikaan ei ollut kovin innostunut pitkästä treenistä.

Minulla oli jo ennen treenejä kamala nälkä joten odotin vain kotiinpääsyä. Tosin kaupan kautta oli mentävä ja tehtävä sitä ruokaa kotiinpäästyä, mutta eipä jauhelihan paistamisessa montaa minuuttia mene. Siinä ajassa tekee lisukkeeksi salaatin jossa on kurkkua ja tomaattia. Höysteeksi vielä ihan uusinta herkkuani fetajuustoa (voisin ahmia näitä suoraan purkista ähkyyn asti), aurinkokuivattuja tomaatteja sekä siemensekoitusta. Nami! Samaa settiä syön huomenna myös töissä. 🙂

Nyt on tosi hyvä fiilis kun lähdin kuitenkin salille.Yksinään ei varmasti olisi tullut lähdettyä.Kiitos kuuluu työkaverille tästä tsemppauksesta. 🙂

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *