Canicrossailua vesisateessa ja Chia-siementen maistelua

Kävin eilen koiramme Claudian kanssa juoksemassa spurtteja. Ajatuksena oli juosta ensimmäiset pari kilsaa niin kovaa kuin vaan jaksan ja sitten hölkkäillä kotiin. Siinä kuitenkin kävi niin, että juoksin pari minuuttia täysillä sitten pysähdys jonka aikana keuhkot täyteen happea ja uudestaan. Oli pakko pysähtyä kun tuntui, ettei henki enää kulje. Vedin siis niin täysillä kuin jaloilla pääsin. Claudiakin juoksi kerrankin todella lujaa ja veti hyvin mua mukaansa. Juuri kun oltiin päästy vauhtiin spurteissa niin alkoi satamaan ihan kaatamalla. Käännyttiin kun arvasin, ettei meidän hienohelma Claudia innostu vesisateesta ja näinhän siinä kävikin. Kyllä se kotiin juoksi ja juoksi kovaakin. Välillä oli pakko toppuutella vauhtia kun itse ei olisi enää jaksanut niin kovaa juosta.

Keväällä juostiin enemmänkin Claudian kanssa kun hankittiin silloin juoksuvaljaat mutta nyt kesällä on lenkit hänen osaltaan jääneet kuumuuden takia. Nyt voi taas ottaa mukaan lenkille kun ilmat on viilenneet. Claudia on kyllä kesän aikana kerännyt massaa lisää joten tekee ihan hyvää hänellekin tuo lenkkeily. Saadaan kummatkin kohotettua kuntoa ja painon putoamaan. 🙂

Huvitti mennä suihkuun kun hiuksistakin vaan valui vettä.Yhtä hyvin olisi voinut mennä shampoot hiuksissa pihalle.:D Lenkin jälkeen ehdinkin pikaisesti syömään ja lähdettiin muksujen kanssa kaverin Me&I kutsuille.

Olo oli eilen kaiki puolin jo parempi. Pientä päänsärkyä on päivittäin mutta edellenkään ei flunssa ole iskenyt. Lienee joku muu syy taustalla päänsärkyyn. :/ Viikonlopuksi on hauskaa tekemistä ja sunnuntain ohjelmasta oon hirmu innoissani. Suoraan sanottuna pelottaa ihan älyttömästi. Siitä en kuitenkaan kerro kuin vasta sunnuntaina lisää. Pidän teitä jännityksessä.:D

Innostuin tänään super foodeista luettuani useita Fitfashionissa olevia blogeja.  Raakasuklaata haluan päästä maistamaan ja tekemään itse. Niin toivoisin, että täällä päin järjestettäisiin joskus raakasuklaa workshop. Ideat olisi enemmän kuin tervetulleita näin ensikertalaiselle.:)  Tilasin mm kaakaojauhetta, msm-jauhetta ja mehiläisen siitepölyä.  Mulla on viime päivinä alkanut nivelet taas särkemään vaikka niissä ei tosiaan ole mitään vikaa. Tutkittu on. Varsinkin ranteet on kipeät ja esimerkiksi lattioiden moppaaminen on tuskallista. Toivon siis, että msm-jauhe auttaisi. Pyrin positiivisempaan ajatteluun.:D  Jos jollain on kokemusta msm-jauheen käytöstä niin mielelläni kuulisin onko ollut hyötyä vai ihan huuhaa-juttua?

Kävin töiden jälkeen Tokmannissa ostamassa ruokataravaa ja samalla näin superfood tuotteita tarjouksessa. Lampsin sinne hyllylle kärryjen kanssa ja mukaan tarttui Chia-siemeniä ja kookosöljyä.  Kuinka monesti mäkin olen mahtanut olla ostamassa kookosöljyä mutta en vain ole viitsinyt ostaa. Nyt mä ostin. Viikonloppuna aion leipoa leipää jonka bongasin jostain blogista.  Kopsasin vain ohjeen,mutta en yhtään painanut mieleen,että kenenkäs blogista sen otin. Hölmö mä.

Chia-siemenet pääsi heti kokeiluun. Laitoin niitä rahkan ja mustikoiden joukkoon. Suoraan sanottuna mietitytti miltä mahtaa maistua kun näyttivät ihan sammakon kudulta. Yök! Ehkä sekin on herkkua jossain mutta ei täällä.

Turhaan mä hermoilin, että nyt on iltapala mennyt pieleen koska nehän ei maistuneet miltään. 😀 Ei siis ollut turha ostos, niitäkin kun on jo kaapissa nimittäin turhia ostoksia mutta ei siitä sen enempää. Chia-siemeniä menee myös tuohon leipään jonka mainitsin joten saapa nähdä miten sopivat siihen.  Kaikkea muutakin superfood juttuja tulee kyseiseen leipään. Vitsit miten mä odotan,että pääsen sitä leipomaan. 🙂

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *