Dieetti vol 2

Mä niin aloitan tänään dieetin. Tämän kuulee hyvin usein ja nyt mä sanon sen, TAAS. Kokeilen body campin bikini fitneksestä saamiani ohjeita, jos nyt pystyisin olemaan loppuun asti kyseisellä dieetillä. Käytännössä tämä tarkoittaa vain herkkujen pois jättöä koska muuten olenkin aika pitkälti syönyt sen dieetin mukaisesti eli vähä hiilihydraattisesti.  Rahka pysyy edelleen ruokavaliossa vaikka aina välillä mietinkin sen pois jättöä. En vaan tiedä millä sen korvaisin kun en halua viljatuotteitakaan syödä.

Aerobista on pakko tehdä jotta jaksan vetää puolimaratonin syyskuussa. Sen jälkeen toivon mukaan voin lisästä lisää sali käyntejä. Nyt pyrin pitäytymään aerobisissa ja saada painoa alas. Miten voikaan olla niin vaikeaa tiputtaa kuusi kiloa?  Kun painotavoite on saavutettu voin alkaa käymään enemmän salilla ja tehdä myös jalkatreenejä. Tällä hetkellä mulle on tärkeämpää saada paino alas ja sitten vasta saada niitä lihaksia.

Kaikkein vaikeinta tulee olemaan kieltäytyminen herkuista. Dieetin aikana tulee olemaan yhdet työpaikan kekkerit joissa tulen kyllä vetämään PÄÄN TÄYTEEN ja syön niin, että napa paukkuu.:D Tässä kohtaa moni jo varmaan ajattelee, että miksi sitten aloittaa laihdutus. No koska jos en mä nyt sitä aloita niin milloin sitten. Tuntuu, että aina on huono aika. Koitan ja toivon todellakin, ettei yksi biletys ilta pilaa koko 13 viikon dieettiä.  Pahinta on kuitenkin karkit töissä. Jos karkkia on näkyvissä eikä ole tekemistä niin kyllä ne karkit vaan päätyy mun suuhun. Olen koittanut syödä purkkaa karkin sijaan mutta hyi kun purkka on pahaa. Olen kokeillut eri makuja mutta en vaan voi muuta kuin sylkeä purkka pois parin puraisun jälkeen. Not my thing. Don’t like it.  Mä olen herkuttelija.

Miettisin mikä motivoisi laihduttamaan mutta en oikein keksinyt mitään. Joo haluan näyttää hyvältä ja voida paremmin, mutta millä saisin itseni pysyvän poissa herkuista jotta paino putoaisi.  Mä olisin valmis melkein mihin vain saadakseni kilot pois. Älkää naurako mutta menisin vaikka suolihuuhteluun jos sillä saisi viimeiset kilot pois.:D Rasvaimuun ja mihin tahansa vartalohoitoon menisin jos olisin varakas. Lauantaina voittamallani 10 eurolla lotosta ei pitkälle pötkitä.:D

Suunnittelin, että pitää varmaan pistää purkki pöydälle ja laittaa sinne aina 5 euroa jos sortuu herkkuihin. Mitäs luulette motivoisiko se?  Millä te saatte itsenne niin motivoituneeksi ettette sorru??

Miksi sitten aloittaa dieetti jos on niin vaikeaa pysyä siinä? Sanopas se. Jos laihdutus olis super helppoa niin lihavia ihmisiä tuskin olisi.   Mulle ei ole suotu sellaista päättäväisyyttä ja lujuutta jota toivoisin. Mä olen lipsuja ja menen monesti sieltä mistä aita on matalin. Miksi havitella sitten jotain mitä ei kykene toteuttamaan? Kysymys se sekin johon toivoisin vastausta.  Mä olen vain niin kyllästynyt  tähän löllövatsaan ja isoihin reisiin jotka tosin juoksun avulla on jo vähän pienentynyt mutta ei tarpeeksi. Mä haluan voida hyvin ja olla energinen. En hae laihdutuksesta vain hyvännäköistä kroppaa vaan kaiken kaikkiaan hyvää oloa. Meillä on sukurasitteena diabetesta ja se pelko soi korvissa vähän väliä, että sairastunko minäkin siihen jossain vaiheessa. Voi olla, koska onhan mulla kummassakin raskaudessa ollut raskausdiabetes mutta jos edes jollain keinolla yrittäisi pitkittää sairastumista siihen. Mulla kun on jo kilpirauhasen vajaatoiminta ja keliakia jotka aika useasti kulkee käsi kädessä diabeteksen kanssa.

Tänään alkaa siis hyvinvoinnin metsästys. Seuraavan 13 viikon aikana on tapahduttava muutoksia.  Miinus kuusi kiloa, puolimaraton ja pöhötys pois. 🙂

No Comments

  • Anonyymi

    Hey! Miltäs kuulostaisi myönteisempi lähestymistapa? Laita purkkiin kolikko jokaisesta onnistuneesta päivästä ja päätä mitä kivaa rahoilla saat esim. viikon tai kuukauden päästä. Epäonnistuneesta päivästä rahaa pois purkista, usko tai älä mutta ei niitä rahoja halua sieltä napsia, jos palkintona on vaikka hieronta tai treenikamoja laihtumisen lisäksi. Muista pitää palkinto realistisena ja riittävän nopeasti saavutettavana. Ja itsekuria voi treenata, jos tekee mieli herkkua niin pysähdy, mieti ja päätä odottaa vaikka vartti ennen kuin syöt. Sit vaan lisäät odotusaikaa. Tsemppiä 🙂

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *