Elämäni ensimmäinen puolimaraton juostu tänää

Siis ihan älyttömän hyvä fiilis.  Ex tempore päätin viikolla ilmottautua puolimaratooniin joka järjestettiin tässä ihan lähellä.  Mua ei jännittänyt alkuun yhtään mutta kun juoksu starttasi niin meinas tulla löysät housuihin. Porukkaa oli yllättävän paljon mutta suurin osa 7,5 kilsan kisassa mukana olevia.

Ennen lenkkiä vielä hymyilyttää.:)

Heti alkuun juostiin lenkki joka kiersi kirkon ja sen vedin hyvin muiden matkassa juosten. Tosin vauhti oli kyllä mulle varmaan aivan liian kova koska sykkeet huiteli 180-190 paikkeilla ja eipä ne juuri koko lenkin aikana paljon alempana ollut vaikka kuinka himmasin vauhtia.  Olisi pitänyt juosta heti alusta alkaen hitammin mutta en halunnut jättäytyä porukasta. Fiksuinta vissiin olisi ollut kyllä tehdä niin.  Matkan aikana nimittäin voimat ehtyivät jatkuvasti.  Enkä voinut juoda paljoa mtakan aikana koska missään ei ollut mahdollisuutta käydä pissalla. Puska pissa olisi ollut ainoa mahdollisuus mutta kun koko ajan juostiin asutuksen tai peltojen keskellä eli ei metsää missään.:(

Vatsassa velloi jostain puolesta välistä matkaa loppuun asti. Ei pystynyt juomaan kuin ihan pieniä hörppyjä ettei lennä oksennus.  Siihen kun lisää väsyneet jalat ja pään jonka toiminta oli mitätöntä niin voitte uskoa kuinka hyvin juoksu kulki.:D  Loppuun asti kuitenkin pääsin ja aika oli surkea 2.30h mutta ei haittaa.  Mä halusinkin vain päästä maaliin ennen kuin kolme tuntia on kulunut.  Se tavoite tuli saavutettua.:)

Perhe oli mua vastassa ja se vasta oli ihanaa.

No Comments

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *