Nautiskelua ystävien ja hyvän ruuan parissa

Kävin eilen hyvän ystäväni kanssa syömässä Pub Niskassa, joka on Strömsöstä tutun kokin Michael Björklundin ravintola. Ravintolan nimi Niska tulee salakuljettaja Algot Niskasta joka salakuljetti viinaa kieltolain aikana Suomeen ja Ruotsiin.

Ravintolan bravuuri on pizzat ahvenaanmaalaisittain eli peltileivät. Itse söin peltileivän nimeltä Jack ja oli kyllä super hyvää.  Jälkiruuaksi söin jäätelöä kinuskikastikkeella josta valitettavasti ei tullut otettua kuvaa.

Monta tuntia kului ystävän kanssa turisten. Miten onnekas ihminen olenkaan kun on tuollainen ystävä?:) Päätettiin samalla, että syyskuussa mennään katsomaan Il Divoa. Ihanaa!

Tänään kävin syömässä Blankossa ystäväporukan kanssa. Ollaan kaikki oltu joskus samassa firmassa töissä ja nyt oli jälleentapaaminen. Moni peruutti tulonsa mutta oli meitä sentään viisi paikalla. Mielenkiintoista oli kuulla mitä kaikki nykyään puuhaavat. Oli alanvaihtoja tehty ja yksi paikalla olijoista oli enään kyseisessä firmassa töissä. Osan kanssa ollaan edelleenkin enemmän tekemisissä.

Söin grillattua broileria ja jälkkäriksi marenkikakkua kera mansikoiden ja kermavaahdon. Kummatkin oli ihan ok mutta ei niistä mitään VAU tunnetta tullut. Kuviakaan ei tullut otettua kun oli niin paljon jutusteltavaa etten muistanut koko kameraa. 😀

Suosittelen kyllä ehdottomasti kaikkia Turussa liikkuvia käymään Pub Niskassa syömässä. Ette tule pettymään. Palvelu oli paljon nopeampaa kuin Blankossa ja paljon halvempaa.  Tosin kannattaa varata Pub Niskasta pöytä jos haluaa varmistaa, että pääsee syömään. Onneksi olin varannut pöydän vaikka oltiin perjantaina liikenteessä klo 16.30. Sieltä nimittäin porukkaa käännytettiin pois kun ei ollut pöytiä vapaana. Pihan terassillakin oli täyttä koska oli kaunis sää.

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *