Il divon poijaat sai aikaiseksi kylmät väreet

Vau! Siis mikä konsertti. Ihan huikeita miehiä ja mitkä äänet. I’m in love. Olisin voinut jäädä kuuntelemaan heitä loppu iäksi. Itse kappaleet joita he esittävät olivat heidän uusimmalta albumiltaan a musical affair. Musikaalit ei ole olleet mun juttu koskaan joten en kovin montaa laulua tiennyt, mutta ei se haitannut koska hyvältä kuulosti.

Ainoa miinus oli se, että ne oli bongannu keikkakiertueelle mukaan jonkun naikkosen nimeltä Mazz Murray. Ihan tuntematon nimi ja ulkonäöllisesti ja äänestä olisi voinut sanoa hänen olevan sekoitus Samantha Foxia ja Bonnie Tayloria. Eli ei mikään kovin kuuma pakkaus.:D Hyvä ääni hänelläkin oli, se on pakko myöntää. Mutta tiedättekö kun on asennoitunut siihen, että näet komeat miehet lavalla laulamassa romattisia biisejä ja yhtäkkiä lavalle pamahtaa blondi joka päättää vetästä another bite the dust biisin. Whaattt?? Loppu konsertin ajan vain toivoi,ettei tätä naikkosta enää päästetä lavalle mutta kyllä se kävi lavalla useasti. Kestettävä oli.

Kerran olen aiemmin ollut Il Divon konsertissa ja täytyy sanoa,että edellinen oli parempi. Toki silloin oli tuttuja biisejä joita oli soitettu radiossakin ja kotoota löytyi heidän levynsä.  Olen nähnyt Il Divon myös 2005 Miamin lentokentällä. 😀

Loppuun pahoittelut kuvien surkeasta laadusta mutta iphonen kamera on ihan surkea. Sillä ei vaan saa hyviä kuvia. Kamerat oli tottakai kiellettyjä joten kännykällä oli jokunen kuva otettava.

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *