Treenikaveri etsinnässä

Kateellisena olen lueskellut muiden blogeja kun pääsevät kaverin kanssa tai porukalla treenaamaan. Mä haluaisin kanssa jonkun treenikaverin. Nyt joku voisi sanoa,että mene sinne Elixiaan jumppaan mut hei ei se ole yhtään sama asia kun ei niitä ihmisiä tunne. Olisi niin kivaa kun joku olisi yhtä fiiliksissä mun kanssa. Ja kyllä mulla on kavereita jotka treenaa mutta suurin osa käy muussa salissa kuin mä, haluavat mieluummin treenata yksin tai aikataulut ei koskaan sovi yhteen. Voihan toki vika olla mun seurassakin.:D

Odotankin innolla sitä Vauhtisammakon juoksukoulua. Olen kuullut siitä hyvää ja varsinkin yhdessä treenaamista odotan. Toivon, että se toimii hyvänä motivaattorina lähteä juoksukouluun joka kerta. Työt tulevat hieman haittaamaan kun treenejä on kolme kertaa viikossa ja aina välillä olen vuorokauden töissä mutta ainakin ensimmäinen kuukausi pääsen joka kerta juoksemaan.

Pitäisi selvästi enemmän suosia yhteistreenejä, mutta miten munsta tuntuu, että netin syövereistä on kamalan vaikea löytää mitään jos ei tiedä mitä hakea. Facebookki onkin nykyään melkein helpoin kanava löytää itselleen uusia mielenkiintoisia juttuja ja tapahtumia. Aina löytyy joku kaveri joka fiilistelee uusinta uutta. 🙂 Turhauttavinta on, että selvästi enemmän kaikkea kivaa löytyy pääkaupunkiseudulta. Jos jotain yber kivaa olisi sielläkin tiedossa niin lähtisin kyllä vaikka sinne asti mutta minkään semi kivan asian takia ei viitsi.:D

Yksinään sovittuja treenejä on niin helppo perua ja jäädä mieluummin kotiin tekemään muita juttuja joten siksikin treenikaveri olis kiva. Juoksemaan nyt tulee sentään lähdettyä ilman kaveriakin mutta munt on helppo saada innostumaan melkein mistä tahansa liikunnasta. Tämä vinkkinä jos joku muukin Turun seudulta kaipaa treenikaveria.;)

Perheen kanssa käytiin ulkoilemassa. Kuopus on oppinut kävelemään kärryn kanssa ja välillä ottaa muutamia askeleita ilman tukeakin joten kohta riittää vauhtia meidän elämässä.:D  Esikoista koitetaan opettaa ajamaan pyörällä mutta tytön motivaatio on vielä hieman hakusessa. Ilma oli ihana. Nyt on pakko nauttia näistä lämpimistä syysilloista ennen kuin alkaa syksyn sateet. Kävin vielä juoksulenkillä lasten mentyä nukkumaan.  Tällä kertaa menin vähän päälle 7 kilsan lenkin ja aikaa kului 45 minuuttia. Loppumatka on pelkkää ylä- ja alamäkeä kunnes tulee pitkä suora. Noi mäet on kyllä yleensä ollu aika tahdin tappajia mutta nyt juoksin nekin reippaasti ja loppua kohden juoksuvauhti vain kiihtyi. Viikonloppuna olis tarkoitus vielä käydä lenkillä ja alkuviikosta mutta sitten pitää taas himmata tahtia kun on puolimaratonin aika.

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *