Viikon treenit

Maanantai
Rollercoaster xycling 55 min 505 kaloria (35% fat) max syke 185, keskisyke 148, lämpösyke 135

Tiistai
Juoksukoulu
intervalleja ja tekniikkaa 63 min 658kaloria ( 25% fat), max syke 197, keskisyke 161

Keskiviikko
Lepo

Torstai
Lepo

Perjantai
Yöviesti 4h 17 min, juoksua ja lihaskuntoa, 2514 kaloria (30% fat), max syke 196, keskisyke 155

Lauantai
Lepo

Sunnuntai
Koirajuoksu 39 min, 411 kaloria (20% fat), max syke 192, keskisyke 162

Tämä viikko on mennyt pitkästä aikaa kunnon treenien merkeissä. Torstaina olisi myös ollut juoksukoulun treenit mutta kärsin niin kovasta päänsärystä etten kyennyt lähtemään kotoota minnekään. 🙁  Treenimäärä on kuitenkin hyvä näinkin ja täytyy todeta, että vähään aikaan ei ole paikat olleet näin kipeät kuin mitä ne on perjantain yöviestin jälkeen. Ojentajat sattuu ihan vain oleillessakin. Vatsalihakset ei ole ollut näin kipeät sen jälkeen kun olen lapsia hankkinut.  Perjantaina ei tehty edes vatsalihaksia mutta jokin liike on sopivasti treenauttanut niitäkin kaiken muun ohella. Vasen polvi on ihan sökö. Kyllä sillä juosta pystyy mutta joka askel sattuu.  Kaaduin sen polven kanssa asfaltille kun toisen käden alta lipesi kahvakuula kun nostin toista kahvakuulaa toisella kädellä. Sen jälkeen polvi on vihoitellut ja nahkatkin on vähän rullalla.

Mun treenien syke tiedoilla ei kukaan tee mitään eikä ne varmaan ketään kiinnosta mutta kokosin ne tuohon mielenkiinnosta. Kiinnostavaa nähdä miten eri liikuntamuodoissa sykkeet vaihtelee. Tässä viikossa ei nyt paljon muuta ollut kuin juoksua mutta tulevilla viikoilla toivottavasti tuutte näkemään muutakin.

Juoksua tulen treenaamaan tämän loppu vuoden kohtalaisen paljon koska olen juoksukoulussa mukana ja se loppuu vasta joulukuun puolessa välissä. Sen lisäksi olen osallistumassa koirajuoksukisoihin ja pitäisi saada treenattua dallumme kanssa juoksua yhdessä. Koirajuoksun matka ei ole pitkä vain 4,2 km mutta se pitäisi pystyä juoksemaan KOVAA.  Vähän alle kuukausi on vielä aikaa treenata ja sitten se on enää menoa. 🙂

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *