Viikonloppu oli ja meni

Nyt on jo tiistai. Munsta tuntuu, että nykyään on aina maanantai tai perjantai. Muut päivät vaan vilahtaa ohi. Viikonlopulle ei ollut suunniteltua tekemistä mutta kyllä sitä vaan tekemistä riitti ja vieraitakin oli sekä lauantaina, että sunnuntaina. Koska ilmat oli kumpanakin päivänä upeat niin pihahommia tehtiin oikein urakalla. Kukkapenkkien laitto siistiksi projekti jatkui jo toista viikkoa ja nyt on kolme penkkiä valmiina. Vuhuu! Enää 4 jäljellä. 😀 Ongelmaksi tulee koitumaan se,että kate loppuu seuraavan penkin kohdalla. 🙁 Lisää pitää tilata, jotta saa loputkin katettua ennen talven tuloa. Kyllä vaan penkit tulee siisteiksi kun ei rikkaruohot rehoita ja näkyy jopa itse kukat.:D

Koirat aiheutti taas pientä sydämentykytyst’ viikonlopun aikana. Perjantaina aloitti dallumme Claudia kuolaamaan ja ripuloimaan. Sitä kuolan määrää ei voi sanoin kuvata. Sunnuntaina aloitti toinen koiramme saman kuolaamisen. Sama toistui viime syksynä pariin otteeseen dallun kanssa ja kävin silloin päivystävällä eläinlääkärillä sunnuntaipäivänä näytillä. Oli muuten halpa reissu kun oli tiputuksessa,otettiin labroja ja röntgenkuvat vatsasta. :/ Tällä kertaa totesin, että lääkäriin lähde ellei ihan huonolta ala tilanne näyttämään. Työnsin hiilitabletteja suuhun ja iltaan mennessä koirat oli jo paremmassa kunnossa. Viime vuonna kun kävin siellä eläinlääkärillä niin mitään ns. vikaa ei löytynyt. Labroissa maksa-arvot oli vähän koholla mikä voisi viitata,e ttä koira on syönyt jotain. Nyt kun sama toistui tänä vuonnakin niin olen melkein 100%, että nää koirat syö pihalta sieniä. Mitään muuta en keksi. Naapurille tästä kerroin kun olivat sunnuntaina kylässä ja illalla sain häneltä viestiä,että heidän toisella koiralla ihan kamalaa kuolaamista. Meidän koirat ei ole vähään aikaan toisiaan nähnyt joten en usko sen mitään tarttuvaa tautia olevan. Mä jo ajattelin, että vaan meidän koirilla on joku vika. Kyllähän toi isompi karvakasa kuolaa muutenkin paljon mutta se, että mattoon jää lammikko alkaa jo olemaan liikaa kuolaa. Koirat on jo onneksi kunnossa.

Kuopuksella alkoi uudestaan flunssa. Juuri kun viikko sitten loppui antibiootti korvatulehdukseen ja hetken ehti olla terveenä. Mulla oli eilen veto ihan poissa jo koko työpäivän ajan ja kotiin kun pääsin niin ei jaksanut tehdä mitään. Hetken oltiin pihalla ja koitettiin kukkapenkkejä laittaa mutta ei siitä tullut mitään. Yöllä alkoi kurkkukipu joten kai sitä on odotettavissa, että flunssa iskee minuunkin. Nyt ei olisi aikaa sairastella kun pitäisi lenkille päästä. Lauantaina olisi puolimaraton mutta eihän sille tietty mitään mahda jos kipeeksi tulee. 🙁 Harmittaa vaan ihan vietävästi jos ei pääse juoksemaan. Enterorokkoa on myös liikkeellä ja naapuri joka oli sunnuntaina kyläilemässä ilmoitti silloin illalla, että toinen heidän tytöistään on näppylöitä täynnä. Sitä sitten jännityksellä odotetaan tarttuiko. Toki sen nyt saisi mistä vain eli ei välttämättä heiltä ole tarttunut jos näppyjä ilmaantuu meille. Töissä kun olen kaikkien pöpöjen seassa ja varsinkin flunssasia ja enterorokkoa sairastavia on nyt käynyt vastaanotolla.

Huomenna alkaa Vauhtisammakon juoksukoulu. JIHUU!! Ensimmäinen kerta on luento jossa käydään läpi juoksukoulun toimintaa, juoksutekniikkaa, varusteita, juoksijan ruokavaliota ja kaikkea muutakin juoksuun liittyvää. Innolla odotan huomista. Kiinnostaa varsinkin toi juoksijan ruokavalio, koska itselle se on tuottanut ongelmia. En tiedä mitä söisi, että jaksaa paremmin juosta mutta kuitenkin haluaisin syödä mahdollisimman vähän hiilihydraatteja kun koitan laihduttaa ja ne eivät tosiaankaan sovi mun vatsalle. Gluteenittomat hiilarituotteet on myöskin useimmiten täynnä kaikkea turhaakin joten sekin yksi syy jättää hiilarit vähemmälle. Perunaa,bataattia,kvinoaa ja riisiä toki syön etten nyt vallan hiilareita ole. Nyt pidetään sormet ja varpaat pystyssä ettei ole mene yhtään huonommaksi ja pääsen luennolle.:)

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *