Asiat joiden tekemiseen ei tunnu ikinä löytyvän aikaa

-Koirien kynnet
-Keräysjätteet
-Vaatekaapin siivous
-Varaston siivous
-Joululahjojen paketointi
-Koiran kakkojen putsaus omalta pihalta
-Jääkaapin puhdistus
-Tärkeiden papereiden laitto mappeihin
– Rentoutuminen
 -Kahden keskinen aika

jne jne jne…

Lista on loputon.  Nyt kun arki on saatu rullaamaan jotakuinkin niin mua ärsyttää kun silti tärkeitä asioita jää tekemättä. Ei vain riitä aika joka viikko taikka edes joka kuukausi näiden asioiden tekemiseen.  Osa asioista on tärkeämpiä kuin toiset ja koitan ne jotenkin saada tehtyä.

Peppi hoitaa itse pedikyyrinsä ellei mamma muista leikata kynsiä tarpeeksi usein.:)

Päivätyön huonoja puolia on juuri se,ettei sitä aikaa liiemmin ole. Jos on harrastuksia niin illat menee niissä ja jos ei ole harrastuksia niin pää hajoaa. Kaupassakin on pakko käydä joten pari iltaa viikossa menee siihen. Viikonloppuisin kun yrittää saada pihaa talvikuntoon niin sisällä olevat jutut jää kutakuinkin tekemättä kokonaan. Joka arkiviikon jälkeen meidän kodissa odottaa perjantaina ihan kamala sekasorto. Pyykkejä iso kasa, tiskiä mielin määrin,hiekkaa lattioilla (koirista) ja lasten huone näyttää siltä kuin pommi olisi räjähtänyt.

Ei ole kivaa kun lapset sairastaa mutta silloin saa yllättävän paljon asioita hoidettua kotona tai lähinnä silloin kun lapset on päikkäreillä. Mulla olisi ollut mahdollisuus nukkua päikkärit itsekin mutta tein asioita pois mun to do-listalta. Saanen olla jopa ylpeä itsestäni. Kaikki pyykit on nimittäin pesty ja ruuat valmiina. 🙂 Meillä on pienimmällä taas enterorokko ja hänen kanssaan olen kotona. Alkuviikosta oli kuumetta ja nyt noita rakkuloita taas pitkin kroppaa.  Koska mua ahdistaa olla töistä pois niin koitan ottaa kotona olosta kaiken hyödyn irti ja tehdä järkeviä asioita. Joku varmaan nyt miettii, että mitä järkevää tekemistä kun istuu blogia kirjoittamassa. Joskus sekin aika on otettava ja istuttava koneen ääreen kirjoittamaan postauksia valmiiksi.

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *