Canicrossin yhteistreeneissä

Olin eilen dallumme kanssa Turun palveluskoiraharrastajien järjestämissä canicross treeneissä.  Tiedon näistä treeneistä sain sattumalta serkun vaimolta Facebookin kautta. Taas täytyy todeta, että on se Facebook vaan käytännöllinen tiedonlähde. 😀 Sain siis tiedon keneen ottaa yhteyttä ja laitoin viestiä menemään. Vuorokaudessa sain vastauksen, että seuraavat treenit järjestetään jo tiistaina ja, että siellä on muitakin Jämille lähtijöitä. 

Parkkipaikalla näkyi jo tutut kasvot. Vanha opiskelukaveri oli siellä koiriensa kanssa.  🙂 Koirani oli pelosta kankea ja näytti juuri siltä,ettei kuulu porukkaan. Muut koirat olivat lähes tulkoon kaikkia mustia ja sitten oli meidän valkoinen täpläkasamme.:D  Alku jännityksestä kun päästiin niin mentiin jo häntä heiluen.

Porukkaa oli juuri sopivasti,ei liian vähän eikä liian paljon. Koirien kanssa touhuamisesta ei tule mitään jos on liikaa porukkaa ja liikaa koiria. Tuntuu, että silloin kaikki menee ihan häsläämiseksi.  (Kai sekin on vain organisointikysymys) Jokatapauksessa lähdettiin porukalla kävelemään lähellä olevalle pururadalle. Lämmiteltiin itsemme ja koirat. Kyseinen pururata on kyllä niin hasardi, että jos haluaa kokea yhden Suomen kamalimmasta pururadoista niin ei muuta kuin Piikkiöön.:D Mä en voi uskoa,että missään muualla olisi yhtä mäkistä. Pururata ei ole kuin about 1,5 kilometriä pitkä mutta ihan jäätäviä ylämäkiä,ihan kuin olisi juossut pystyseinää ylös. Ja koska alaskin on tultava mäeltä niin alamäet oli sellaisia, että koiraa oli pakko jarruttaa,ettei lentänyt turvalleen.

  
 

Infoa tulevia kisoja varten sain paljon ja nyt odotan innolla ensi viikkoa. Kuinka usein voin sanoa,että jännittää ihan hulluna?:D  Mä olen innosta soikeena koko siitä viikonlopusta. Pääsen tapahtumaan jossa en ole ikinä ollut ja fiilis siellä on kuulemma ihan huikea. Meininki on varmasti ihan erilaista kuin esimerkiksi koiranäyttelyissä joihin kukaan tuskin tulisi pilkkihaalareissa.:D Mulle sanottiin, että jos pilkkihaalarit omistaa niin ne kannattaa pistää päälle jolloin sopii hyvin joukkoon.:D Serkkuni saa varmasti hävetä silmät päästään mun kanssani siellä kun en ole moiseen touhuun tottunut. Ihmettelen ja kummastelen tod näk kaikkea. 😀

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *