Jalkajumit on historiaa

Mun jalat toimivat taas moitteettomasti. Oon käynyt hierojalla viikon välein ja selvästi siitä on ollut apua. Polvet ei enää mene jumiin ja pystyn juoksemaan lenkit ilman kipuja. Jihuu!! On niin ihanaa lähteä lenkille ku tietää, että polvet kestää lenkit. Tosin en nyt ole koittanut vetää yli tunnin lenkkejä mutta sekin tulee koettua sunnuntaina. Olen nimittäin ilmottautunut Vauhtisammakon järjestämälle miniultralle jonka kesto on 4h. Auto kulkee matkassa mukana joten auton kyytiin voi hypätä jos tuntuu,että jalat ei kanna. Kiva päästä porukassa juoksemaan ja kokeilemaan taas omien rajojen ylitystä. Pisin matka jonka tähän mennessä on elokuussa juostu puolikas johon kului 2,5h aikaa.  Loppu vuoden aikana on pari muutakin ultraa johon olen ilmottautunut,niissä kesto taisi olla 5h ja 6h jos oikein muistan.

Compression Performance Calf Sleeves OX
Nämä söpöt kirkkaan keltaiset multa löytyy.Pinkeistä haaveilen.

Olen myös ottanut joka päivä magnesiumia ja msm-jauhetta joista uskon myös olevan hyötyä jalkojen palautumisessa. Enää en ainakaan kärsi suonenvedoista. Joskus muinoin sain aina baari-illan jälkeen kamalat suonenvedot mutta ei ole enää niitäkään kun ei käy missän. 😀

Ilman kompressiosäärystimiä en myöskään lähde juoksemaan. Yhden lyhyen lenkin kävin tekemässä hissukseen juosten ja kyllä oli penikat kipeät. Sen jälkeen kompressiosukat tai -säärystimet menee aina jalkaan ennen lenkkiä. Pidän niitä välillä rankkojen lenkkien jälkeen töissäkin muutamana päivänä. Tuntuu, että jalat palautuvat nopeammin.  Pitäisi vain ostaa useammat kaappiin. Zeropointin säärystimet on kyllä ihan ehdottomat.  Ostin nimittäin Socin kompressiosukat ja ne repesivät jonkun käytön jälkeen kun vedin niitä jalkaan. Ihan samallalailla vedän nämä Zeropointin säärystimet jalkaan eikä ne ritise tai ratise. Panostan siis enemmän laatuun ja jatkossa kaappiin pääsee vain Zeropointin kompressiotuotteita. 🙂

Oon kiltisti lenkkien jälkeen myös venytellyt ja rullaillut aina silloin tällöin foam rollerin kanssa. Tänään kun rullailin etureisiä niin 1 vee poikani istui selkäni päällä naureskellen kun oli niin hauskaa. Kyllä muuten taas sattui rullailu juuri polven yläpuolelta. Hyvä, että uskalsi edes rullan vetää siitä kohdasta yli.:D  Onneksi nuokin kohdat saivat tänään hierontaa joten eiköhän nekin siitä tokeennu.

Nyt unten maille,että jaksaa huomenna käydä lyhyen hölkkälenkin vetämässä ennen sunnuntain koitosta.  Voisitte pistää vedon pystyyn kuinka pitkän ajan jaksan juosta.;)

 Mä en voi käsitttää miksi kehonhuollosta on niin vaikeeta pitää kiinni?

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *