Tämän viikon treenailut

Viikko on taas vierähtänyt. Tiistain juoksukoulussa polvi tuntui edelleen kipeältä ja osa tekniikka osioista tuli tehtyä ihan puoliteholla kun ei vaan pystynyt tekemään.  Varasin torstaiseksi ajan hieroja Einille. Ihan mahtava tyyppi vaikka ensimmäisen kerran nyt vasta tavattiin.:)  Aluksi Eini hieroi etureidet ja sen jälkeen availi lihaskalvoja niistä. Kylläpä oli reidet koetuksella. Kipeää teki.:D 

Maanantai
Lepo

Tiistai
Juoksukoulu intervalleja ja tekniikkaa 1h 9 min, 679 kaloria (30% fat), max syke 199, keskisyke 156
Polvi ihan p*kana. Joka askeleella sattui mutta luovuttaa ei voinut.

Keskiviikko
Lepo

Torstai
Lepo

Perjantai
Lepo

Lauantai
Lepo

Sunnuntai
Koirajuoksu 54 min, 568 kaloria (25% fat) , max syke 192, keskisyke 162 . Ensimmäiset 4 kilsaa meni hyvin jonka jälkeen oli pakko välillä kävellä ja heti kun pystyi niin juosta pienieä matkoja. Muuten kotimatka olisi kestänyt ikuisuuden. Olisin soittanut miehen hakemaan mutta kännykästä loppui akku. Tietty just kun sitä olisi tarvinnut. Kotiin kun pääsi niin ei meinannut kävelystä tulla mitään. Rappusten kävely on ihan jostain syvältä. Kuinka voikin tehdä niin kipeää?

Kävely 1h 11min, 477 kaloria (50% fat) , max syke 207, keskisyke 126 

Kävin Turussa pikaisesti veljeni luona ja samalla reissulla apteekista lähti mukaan buranaa ja voltaren geeliä. Jos niistä nyt jotain ensiapua saisi.  En olisi edes lähtenyt lenkille tänään jos olisin arvannut,että näin käy. Polvi kun on tuntunut lepopäivinä ihan hyvältä.  Mua ärsyttää. Ihan suunnattomasti. Miksi heti alkaa paikat hajoamaan kun keksii kivan uuden harrastuksen? Mur.

Tämän päiväisellä lenkillä testattiin myös Claudian uusia Zero dc valjaita.  Pikkasen on hienot vaikka ei pinkit olekaan.:D Kyllä noilla kehtaa kisoissa juosta vielä kun saataisiin lisää vauhtia jostain ja polvi kuntoon.

No Comments

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *