Lepoviikko

Olen kipeä joten vietän pakkolomaa treeneistä. Olo on kyllä sen verran kurja, että en mitään pystyisi kyllä tekemäänkään. Nenä on tukossa ja jatkuvasti pahaolo. En tiedä mikä pöpö on iskenyt. 🙁  Kunhan  menee nopeasti pois.

Vietän siis lepoviikkoa mutta vain treenaamisesta. Kaikkea muuta tekemistä kyllä riittää. Kämppä on taas kuin pommin jäljiltä ja ruuanlaittoakin pitäisi harrastaa. Motivaatio kärpänen ei vain ole purrut ja kaikkea muuta turhanpäiväistä on tullut puuhattua. Sain mm. veljeni kylään ja juorutessa meni muutama tunti. Sen jälkeen olenkin leiponut piparkakkutaloa.:D Sain eilen pakkomielteen piparkakkutalosta ja tänään sain osat tehtyä joten enää kokoaminen ja sitten talo on valmis. ( Jos vain mun tekele pysyy kasasa. 😀 )

Aamu meni jännittäessä ja testejä tehdessä. Pääsin nimittäin työhaastattelun kakkoskierrokselle johon kuului itsearvio ja loogisen ajattelun testit jotka aamulla tein.  En ajatellutkaan testien olevan yksinkertaisia mutta kyllä hetkittäin olen todella kusessa.:D Perjantaina saan sitten kuulla palautteen testeistä,mutta satavarma olen, että testit meni penkin alle ja työpaikkaa ei todellakaan tarvitse odottaa saavansa. Nokka kohti uusia haasteita .:)

Löysin Seppälästä kuvassa olevan ihanan hameen.

Olen tänään fiilistellyt joulua ihan  urakalla. Ostettiin eilen hyasintteja ja tänään laitoin ne astiaan sammaleen kera. Nyt vain odottelen, että aukeaisivat. Piparkakkutaloa rakennellessa kuuntelin joululauluja ja olen varmaan jouluun mennessä jo ihan kypsä niihin. Kaikissa kaupoissakin soi jo joululaulut ja eilen huomasin, että autostakin löytyi jouluradio (vai mikähän sen kanavan nimi on ? ). Veljen kanssa suunniteltiin joululahjojen ostoa vanhemmille ja toisillemme. En tiedä ostatteko te paljon lahjoja perheelle,ystäville ja sukulaisille mutta meillä on aina ihan mielettömästi lahjoja. Joka vuosi sovitaan,ettei osteta paljon lahjoja ja silti niitä on paljon. Joka vuosi ei lahjat mahdu edes joulukuusen alle.:D  Meidän lapset toki saavat suurimman osan ja sen huomaa aina joulun jälkeen, kun ei lasten huoneeseen tahdo mahtua. Leluja on paljon. Uusia kun saavat niin vanhoja otetaan pois. Pyydän kyllä ostamaan ”pehmeitäkin” paketteja koska ne vaatteet ovat ne joita tarvitsevat eniten. Kummatkin  lapset kasvaa sienten tavoin ja jatkuvasti jää vaatteet pieniksi. Kukaan ei sitten raaski ostaa vain vaatteita ja ostavat jonkun lelunkin. Sitten ollaankin siinä lelu helvetissä.:D

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *