Jatkuvaa sairastelua

Kuten otsikkokin kertoo niin olen taas kipeä. Flunssan olin melkein kokonaan saanut selätettyä kun viime yönä kärsin vatsakivusta. Mikään asento ei ollut hyvä ja alkuun näin unta, että vatsaan koskeen ja herättyäni kuopusta katsomaan niin tajusin vatsan olevan oikeasti kipeä. Koko vatsaa poltti ja oli pahaolo – oksetti. Tuntui kun olisi treenannut vatsalihaksia yber paljon. En kuitenkaan ollut niitä treenannut joten tiesin nyt olevan joku muu ongelma kyseessä.

Aamulla oli yhtä surkea kuin mitä yölläkin. Yleensä autan laittamaan muksut kuntoon ja jään hereille heidän lähdettyä mutta tänään kömmin takaisin sänkyyn. Heräsin vasta kymmenen aikaan. Kävin vessassa, mittasin kuumeen ja peruin päivän menot. Harmitti perua meno hyvän ystävän luokse. Kyllä vaan sitä oikeasti ollaan kipeenä vaikka toivoin että olisi ollut parempi olo.

Koko päivä on mennyt sängyssä maatessa. Pahaolo alkaa heti kun nousee ylös. Nopeasti kävin katsomassa kanat ja hakemassa postin mutta muuta en ole pystynyt tekemään. Toivottavasti olo kohenee pian koska mä kaipaan lenkille. 🙂

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *