Reenii,reenii

Töissä taas kuten huomaa.:D Salilla käyty heti aamusta rehkimässä ja loppuvuorokauden voikin ottaa rennosti. Koska tuolla salilla saa melkeinpä aina olla yksin niin sain taas ihan rauhassa treenailla. Tein keväällä saamani Bodycampin Bikini fitness yläkroppatreenin. Ohjelma on nelijakoinen joten sen toteuttaminen töissä suht helppoa. Tulopäivänä kädet,selkä ja rinta. Lähtöpäivän aamuna (tarkoittaa siis 6.30 salille menemistä) jalat,vatsa ja peppu.  Viikon aikana on about pari työvuoroa joten viikossa saa hyvin tehtyä tuon nelijakoisen. Varsinkin nyt kun on aika ajoin huonot juoksukelit niin pystyy keskittymään salitreeniin enemmän. Kesällä taas on mukavampi juosta kun tuskailla salilla.:) 

Kädet tutisee joten kai se on merkki siitä,että treeni on kohdistunut oikeisiin paikkoihin. Sain jopa vedettyä pari leukaa.Vuhuu! Pelkäsin kyllä kuminauhan katkeavan koska sitä ei kyllä ollu siihen tarkoitettu mutta toimii kun on varovainen. Olis ollu kiva selittää kollegalle miksi mulla on punainen naama kun kuminauha olisi lävähtänyt siihen poikki mennessään.:D Mutta joo kaikkea sitä pitää kokeilla ja leanvedot kuului päivän ohjelmaan.

Huomenna sitten vuorossa jalat,vatsa ja peppu. Eilisen lenkin jäljiltä oikean puolen lonkka on hieman arka. Olen varmaan jännittänyt sitä juostessa siellä loskan seassa tai sitten vaan oli rankkaa juosta pitkästä aikaa. Kroppa oli jo tottunut löysäilyyn.:D

Mites muiden sunnuntai on sujunut?

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *