Tammikuun kujeet ja uusimmat kuulumiset

Tiedättekö sen  tunteen kun ei malta odottaa, että pääsee läppärin kimppuun ja kirjoittamaan postausta? Mulla on mielessä niin paljon kaikkea kivaa mitä tammikuu tuo tullessaan,etten malttaisia odottaa edes vuoden vaihtuvan. Voisin hypätä tammikuuhun heti tai ehkäpä heti joulupäivänä. Pitäähän jouluruokia sentään päästä maistamaan.

Tammikuussa pääsen kokeilemaan liikunnan eri lajeja ja olen enemmän kuin innoissani.En tiedä mikä sana kuvailisi mun innostusta koska mä lähinnä olen räjähdyspisteessä innostukseni kanssa.  Eilen ilmoittauduttiin kaverini kanssa tankotanssin alkeiskurssille. Ehkä siistein juttu koko tammikuussa uuden työn lisäksi. Sitten mennään mieheni kanssa (kerrankin yhteistä aikaa ja yhteistä tekemistä) yhdeksi lauantai päiväksi treenaamaan triathlonia varten tai kai se on lähinnä tutustumista lajiin mutta oletan,että siellä myös treenataan. Mies on enemmän innostunut tuosta mutta mielenkiinnosta ängen mukaan.:D  Joogasta kerroinkin jo aiemmassa postauksessa jonka voi lukea täältä . Jotta lajikokeilut ei jäisi tähän niin ilmottauduin tammikuussa pidettävään Spartan Gearin toiminnallisen harjoittelun ja hyvinvoinnin seminaariin jossa tosiaan päästään treenaamaan kahvakuulailua ja toiminnallisia juttuja. Odotan tuota seminaaria jo ihan sen takia, että ihana Eevsku (Eveliina Tistelgren) tulee olemaan siellä. Hänen iloisuuden ja positiivisen elämänasenteen kun omaisi.

Milloin muulloinkaan kun tammikuussa on hyvä aloittaa rasvojen kiristys kropasta. Niitä kertyy saletisti lisää joulukuussa joten ne ja muutama muu kilo saisi häipyä minusta ennen kesää. Mitään mega laihista en ole aloittamassa vaan lähinnä kiinteytystä ja kohti parempaa juoksukuntoa.

Kaiken tämän kruunaa myös tammikuun puolessa välissä alkava uusi työ. 🙂

Käytiin tänään aamulla Claudian kanssa juoksemassa ja jumaleisson, että oli liukasta. Nastoilla varustetut lenkkarit olis ollut kova sana. Kovin pitkää lenkkiä ei olisi pystynyt tekemään koska jalat ja varsinkin reidet oli koetuksella kun joutui jännittämään joka juoksu askeleella. Seitsemän kilsaa saatiin loppusaldoksi ja se oli ihan riittävä tuohon keliin.  Lenkillä törmättiin toiseenkin koirajuoksijaan mikä on aika outo näky täällä korvessa kun asuu.:D

Törmäsin postaukseen jossa aitajuoksija Noora kertoo väärän näköisestä urheilijan vartalosta.  Aika mielenkiintoista. Täältä voit lukea tuon postauksen. Mitä ajatuksia tuo herättää teissä?

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *