Arvonta uusiksi

Otetaanpa kuulkaas uuden vuoden kunniaksi viime vuoden lopulla ollut arvonta uusiksi. Olitte lukijat hieman nihkeitä osallistumaan arvontaan. 😀 Eli tarjolla olisi kaksi paikkaa 5.1 alkavaan Oman elämän inventaarion joka on verkossa tehtävä hyvinvointihaaste. Täällä edellinen postaus aiheeseen liittyen. Rohkeasti nyt osallistumaan. Jos olette tehneet uuden vuoden lupauksia liittyen omaan hyvinvointiin niin tämä haaste on siihen loistava. Itse sain tuosta 6 viikon haasteesta paljon irti. Oivalsin mitkä asiat elämässäni on hyvin ja mihin kannattaa panostaa enemmän aikaa. Tajusin myös asioiden olevan heikossa kunnossa joiden luulin olevan hyvässä jamassa. Tähän kannattaa siis ehdottomasti lähteä mukaan.

Koko kuuden viikon ajan saat sähköpostiin kerran viikossa uuden viestin koskien uutta aihetta jota sillä viikolla käsitellään. Verkkoportaalissa on liuta kysymyksiä sekä syventäviä, että lisämateriaalia. Haaste ei ole vaikea eikä liian haastava. Siihen ei kulu liikaa aikaa. Kuusi viikkoa on lyhyt aika elämästäsi ja jos kuuden viikon elämästäsi tulee entistä parempi on haasteeseen kannattanut panostaa. 🙂

Jätä siis kommentti (anonyymit vastaajat muistakaa laittaa myös sähköpostiosoite) niin olet mukana arvonnassa. Arvontaan aikaa osallistua sunnuntaihin 4.1 klo 12 asti.  


No Comments

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *