Halipäivä

 

Kuinka moni teistä muisti eilen halailla? 🙂 Eilen oli nimittäin halipäivä joka on perustettu koska me suomalaiset ollaan niin huonoja läheisyyden kanssa. Mistä tulikin mieleen,että miksi sitä harvemmin tulee halailtu kavereita? Mulla on ainakin muutamia kavereita joiden kanssa halataan aina kun nähdään ja sitten niitä joiden kanssa ei halata koskaan. Halauksen saavat yleensä ne kaverit joita näkee harvoin eivätkä ne joita näkee lähes viikottain. 

Televisiosarjoja kun seuraa niin huomaa nopeasti,että ulkomaisissa sarjoissa lähes tulkoon kaikissa kaikki halaa toisiaan kun tapaavat ja kotimaisissa ei ketään. Tämä halailu ym lähestymiset ovat varmaan tosi perhekohtaisiakin. Mun kotona ei esimerkiksi koskaan ole halailtu tai muutenkaan näytetty tunteita. Ainoa kerta aikuisiässä kun olen halannut esimerkiksi vanhempiani on häissäni eli ei kovin usein. 😀 Tähän olen halunnut saada muutosta ja kotona halailen lapsiani sekä miestäni usein. Haluan,että lapseni saavat läheisyyttä eivätkä juokse heti karkuun jos joku heitä tulevaisuudessa halaavat.

Mites teillä muilla? Halailetteko kavereita,sukulaisia? Onko sattunut joskus jotain hassuja tilanteita jos lähestytte jotakuta tai joku teitä?

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *