Juoksemisen kaipuu

Haluaisin jo juoksemaan. Kaipaan ihania lenkkipolkujani. Haluan tuntea viiman kasvoilla juostessa kovaa. Koirakin kovasti odottaa lenkille pääsyä.En ole päässyt lenkille moneen viikkoon,ainakaan kolmeen viikkoon. Kiitos ensiksi selkäkivun ja siihen perään tullen flunssan josta en vieläkään ole parantunut. (Alkaa pää kohta lahoamaan) Eikä kaipuutani juoksemiseen auta yhtään se,että muut innokkaat bloggarit postaavat juttuja treeneistään. Mä olen kateellinen. (Tuntuu,etten ole postannut juuri mitään treeniin liittyen pitkään aikaan)

En siis ole lopettanut juoksemista vaikka en ole siitä hetkeen hehkuttanut. En vain ole päässyt lenkille joten ei ole kertakaikkiaan ollut mitään raportoitavaa siltä saralta. Lupaan, että hehkutan yhden postauksen verran kun seuraavaksi pääsen lenkille.:D

Maratonia varten pitäisi kyllä aloittaa treenaaminen… Alkaa jo hieman pelottamaan milloinkohan tosissaan pääsen aloittamaan. Olen jo katsellut sillä silmällä juoksutapahtumia mutta en ole uskaltanut ilmoittautua kuin Tallinnan maratoniin. Pelkään niin, että jää juoksu väliin jos ilmoittauduin liian ajoissa kuten kävi viime vuonna Ruisrääkin kanssa kun olin enterorokossa.

Tässä kuitenkin viime vuodelta upeita muistoja juoksemiseen liittyen. 🙂

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *