Vuoden 2015 haasteet, tulevat tavoitteet ja lupaukset

kuva

Se olisi vuosi 2015 .Uusi vuosi tuo toivottavasti mukanaan muutakin uutta kuin uuden työn. 🙂 Suurimmat haaveet tänä vuonna liittyvät treenaamiseen ja painonpudotukseen. Tähtään taas askeleen lähemmäksi unelmieni kroppaa ja kohti itsevarmempaa minää. Juoksu on lähellä sydäntä ja toivottavasti saan tänä vuonna juosta entistä enemmän, nauttia siitä ja rikkoa omia ennätyksiä.

Tänä vuonna osallistun useampaan haasteeseen ihan silkasta uteliaisuudesta. 

1. Haaste olla 100 päivää ilman alkoholia. Käy sinäkin osallistumassa haasteeseen täällä.  Tämä on varmaan kaikista haasteista helpoin minulle.

2. Haaste: 2-3 litraa päivässä on Facebookissa liikkuva haaste. Olen taas laiskistunut veden juonnin suhteen ja on aika petrata. Eihän haaste itsestään pistä minua juomaan enemmän vaan kyllä se on ihan itse täytettävä lasi ja juotava. 😀 Toivon tältä haasteelta lähinnä motivaatiota lisää veden juontiin.

3. Vähäsokerinen tammikuu  on sekin Facebook-haaste.  Tämän haasteetn otin vastaan koska lipsuminen herkutteluiden suhteen on mennyt överiksi ja on aika skarpata. Koko joulukuu on mennyt herkutellen ja tunsin kuinka housun napit kiristyivät, vatsa turposi,naamaan ilmestyi näpyt ja turvotus. Ei kovin hyvä fiilis siis. Tästä haasteesta on hyötyä kun meinaa pudottaa painoa.

Sitten tavoitteisiin joita varmasti keksin lisää vuoden aikana mutta tässä ne jotka nyt tällä hetkellä on mielessä.Tänä vuonna asetan itselleni konkreettiset tavoitteet jos ne sillä tapaa olisi helpompi toteuttaa. Ainakin on helpompi joulukuussa surkutella sitten häviötä ellen päässyt tavoitteisiin. 😀

1. Tavoitteena on juosta maraton. Olen ilmoittautunut syyskuussa järjestettävään Tallinnan maratoniin jonne mennään yhdessä mieheni kansa. Kuinka romanttista.:D

2. Ainakin yhden ellei kaksi puolikasta maratonia olisi kiva juosta vuoden sisällä. 

3. Haluan osallistua koirajuoksukisoihin. 

4. Aion saada painon vielä putoamaan lisää. Toiset 10 kiloa olisi mahtavaa mutta 5 kiloakin olisi tyydyttävä tavoite. 

5. Tavoitteena olisi juosta 3-4 lenkkiä viikossa.

6. Tutustua uusiin lajeihin vuoden aikana. 

7. Aloittaa tankotanssikurssi.

Haluan myös luvata asioita perheelleni.

Lupaan olla enemmän läsnä kaikessa tekemisessä.  Haluan, että tehdään enemmän asioita ihan perheenä. Yritän ottaa rennommin enkä raivostu sotkusta (lopetan jatkuvan siivoamisen). Haluan tehdä enemmän asioita lasten kanssa. Viime vuonna kesällä tehdyt reissut lasten kanssa oli ihan huippu hauskoja.  Mikä olisi ihan parasta niin saada enemmän yhteistä aikaa mieheni kanssa.

Mitä tavoitteita te olette asettaneet tälle vuodelle? Oletteko lähteneet mukaan haasteisiin?  Teittekö uudenvuoden lupauksia? 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *