Easy living

Lauantaina saatiin nauttia ihanan keväisestä kelistä vaikka iltapäivää kohden ilman hieman viilenikin niin kunnon vaatekerroksella tarkeni pihalla puuhastella.  Päiväkahvit juotiin ulkosalla vielä auringon paistaessa. Lapsit popsivat viinirypäleitä ja aikuiset pähkinöitä.  Siinä istuskellessa on kiva katsella ympärille ja suunnitella tulevia projekteja. Aina keksii uusia ideoita pihan kaunistamiseksi.

Torstainen myrsky ajoi metsän pupuset pellolle ja olivat ne otukset käyneet maistelemassa kasvimaan puolella mm. päärynä- ja omenapuita. Hitto! Lauantaina aloitettiin kasvimaan aitaus, jotta jänöt pysyy kaukana. Onhan ne kivoja otuksia mutta ei kasvimaallani. Haluan nauttia itse kasvieni tuottamista hedelmistä. Puput etsiköön ruokansa muualta.

Sunnuntain sadekeli veti meidän perheen olohuoneen lattialle pelaamaan pleikkaria. Aika harvoin näin tapahtuu mutta kaikilla on silloin hauskaa. Pelataan helppoja pelejä, joita esikoinen voi myös pelata. Kärsivällisyys hänellä on yhtä lyhyt kuin äidillä ja isi saikin pelata eniten. Mitä vanhemmaksi tyttäreni kasvaa sitä enemmän huomaan hänessä samoja piirteitä kuin itsessän enkä tiedä onko se edes kovin hyvä asia.:D Lyhyt pinna ja temperamenttinen kohta 4 vee aiheuttaa äidille ja isälle harmaita hiuksia päivittäin. Kuuluu vissiin elämään ja onneksi on keksitty hiusvärit.

Miten muiden viikonloppu meni?:)

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *