Viikon reseptit valmiiksi

Sain mahdollisuuden kokeilla Wellberries-blogin Tuulian suunnittelemaa ateriasuunnitelmaa. Vaihtoehtona on kuuden päivän menu tai tiny menu jossa on kolmen päivän reseptit. Joka viikon perjantai sähköpostiin saapuu viesti, jossa on viikon menu resepteineen ja kauppalistakin mukana. Ihan huikeeta! Kuinka helppoa on printata lista ja suunnata kauppaan.

Vaikka olen asiasta ollut innoissani niin sain vasta nyt tulostettua listat. Eikö olekin noloa mutta nyt se on tehty ja lista pääsee mukaan kauppaan. Tälläisina hetkinä kun sairastaa kotona toivoisin asuvani ison kaupungin keskustassa, jolloin saisi ruokaostokset tilattua kotiin. Maalle kun ei kulje ainakaan vielä mikään ruokapalvelu niin pitää itse mennä kauppaan. Koska flunssa on taas kaatanut minut sängyn pohjalle niin odottelen,että mies käy töiden jälkeen kaupassa.

Nuo ateriasuunnitelman ruuat näyttää ainakin Tuulian tekeminä hyviltä. Reseptit ovat terveellisiä, gluteenittomia ja niistä sai tehtyä maidottomiakin. Jos haluaa kokeilla esimerkiksi maidotonta ruokavaliota niin ateriasuunnitelman avulla se oon helppo toteuttaa kun ei tarvitse itse miettä juuri muuta kuin ruuan tekoa. Niin ja käydä kaupassa. Loppu hoituu kuin itsestään. Itse ainakin olen kokenut hankalaksi maidottomuuden. Haluaisin tehdä kastikkeita ilman kermaa mutta mitä sinne joukkoon sitten laitan. Venhäjauhoja en saa käyttää ja Maizenaa jos laittaa liikaa niin kastike maistuu kamalalle. Toivonkin saavani vinkkejä tähän asiaan Tuulian avulla.:)

Olisitteko te kiinnostuneita kokeilemaan ateriasuunnitelmaa?

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *