Fiiliksissä

Kesä tulee kohisten. Lämpöä ei vielä ole mun mittapuun mukaan läheskään tarpeeksi, joten varattiin marraskuule Thaimaan matka. Toivon mukaan lämpimän kesän jälkeen pääsee juuri pahimpaan aikaan kunnon lämpöön. Reissu tulee olemaan ihan huippu, sillä lähden vanhempieni ja veljeni kanssa viettämään äitini 60-vuotis synttäreitä. Ikävä perhettä iskee satavarmasti mutta saan oikeasti nukkua viikon just niin paljon kun haluan ja eikä tarvitse vahtia ketään (ainakaan toivon mukaan.:D).

Viime ulkomaan reissusta on myös niin paljon aikaa,että olen ihan fiiliksissä tulevasta matkasta. Harmi,että viikossa ei juuri ehdi kiertelemään mutta löhöän sitten rannalla ja nautin vain olostani. 🙂 Se kai loman tärkein asia on,että rentoutuu.  Odotan jo pääseväni syömään kunnon thaikku ruokaa.Namskis!

Tähän ikään mennessä en vielä koskaan ole ollut vanhempieni kanssa ulkomailla,joten kokemus se sekin joka on koettava. Veljeni kanssa ollaan Thaimaassa käyty aiemminkin ”bilelomalla” joskus muinoin ja sen tiedän,että siitä tyypistä ei virta lopu ihan heti.:D Veljestä löytyy niin seikkailumieltä kuin hermoja maata rannalla, joten en valita yhtään tulevasta matkaseurasta.

Toki,jotta kaikki ei olisi niin ihanaa niin toki matka aiheutti myös paineita. Bikinikuntoonhan on päästävä! Juoksutreenejä on vedettävä useamman kerran viikossa sillä kesällä on juoksukisoja, joihin haluan osallistua ja syyskyyn maratonkin kolkuttelee kohta ovelle. No ei ihan kohta mutta nopeasti se aika menee loppujen lopuksi. Taas olisi yksi panostus kropan suhteen tehtävä.

Onko joku muu jo varaillut talvelle matkaa lämpimään?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *