Hemmotteluviikko

Tänään olen pitkästä aikaa istunut kampaajan penkissä. Olen omistanut tämän viikon itseni hemmoitteluun. Hahaa ennakoiva tekstinsyöttö yritti ehdottaa hinnoittelua. Se tästä puuttuisi, että pitäisi itsensä hinnoitella.:D  Hemmoittelun aloitin tiistaina menemällä hierojalle. Vasemman jalkapöydän kipu lievittyi juuri pari päivää ennen hierontaa, joten uskalsin antaa hierojan koskea jalkaan. Pohkeet ja sääret oli tosi arat ja pitkästä aikaa tuntui kipeältä hieronta. Suurimmaksi osaksi hieronta kuitenkin tuntui mukavalta, joten hemmottelusta meni.

Eilen oli vuorossa kynsien uudistus. Pari kynttä olikin jo ottanut viikonloppuna hatkat, joten oli aikakin käydä huollossa. Nyt on värikkäät kesäkynnet. Välillä jään ihan tuijottamaan niitä kun on sitten niin huomiota herättävät etten ole ihan tottunut näin värikkääseen. Upeat ne jokatapauksessa on. Tästä tulikin mieleen, että tuolla Kynsihuoneessa, jossa käyn kynnet huoltamassa on nyt tosi hyvä tarjous meneillään. Tarjous koskee kaikki karvat pois 90 eurolla. Aikaa siinä on 1,5 h ja kaikki karvat mitä siinä ajassa ehtii sokeroimaan pois. Yleensä pelkkä brassi maksaa jo tuon verran. Harkitsen todella paljon, että pitäiskö tarttua tarjoukseen varsinkin kun kesäkin on tulossa.

Hiukset saatiin tänään kuntoon. Pari vuotta ehti mennä viime kampaamo käynnistä. Ennen häitä on viimeksi kampaaja värjännyt ja leikannut hiukseni. Sen jälkeen olen niitä itse värjännyt, mutta nyt oli pakko testata kampaajaa koska äiti lupasi maksaa osan synttärilahjanani. Täytyy todeta,että testaus ei mennyt ihan nappiin. Väri ja leikkaus meni nappiin mutta katsottuani kotona värjäystä niin väriä on ihossani siellä täällä. Tämä on tosi harmittavaista. 🙁

Huomen aamulla on vielä ripsihuolto ja sitten on viikon hemmotteluviikko ohi tältä erää.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *