What a feeling

Heräsin eilen aamulla tajuttoman hyvän olon kera. Mitään yksittäistä selitystä ei tuohon oloon ollut muuta kuin,että pihalla paistoi heti aamusta aurinko.  Harvemmin tulee aamuisin mentyä ennen töihin lähtöä pihalle mutta eilen aamulla oli ihan pakko. Oli ihanan kesäistä! Maalaisidyllin kruunasi vielä meidän Jaakko-kukon kieunta.:D  Miehen ilmeestä näki,että mun hyväntuulisuus oli liikaa siihen aikaan aamusta,ainakin hänelle huonosti nukutun yön jälken. Päivä jatkui hyvällä tuulelle koko päivän.

Töiden jälkeen olin sopinut lenkkitreffit tuiki tuntemattoman ihmisen kanssa. Kuulostaako tarpeeksi hullulta? Kyllä vain. Lenkkikaveri otti yhteyttä minuun blogin tiimoilta ja ehdottomasti halusin tutustua tähän ihmiseen. Parin tunnin kävelylenkki meni nopeasti ja juttua riitti kun kierreltiin kummallekin ihan uusissa maisemissa. Lenkin lomassa suunniteltiin uusia yhteistuumia ja innolla odotan ensimmäisin polkujuoksukisojakin.

HEP HEP HEP HEP!!

Blogilista lopettaa 1.6.2015, joten jos olet seurannut blogiani sitä kautta niin nyt on aika siirtyä seuraamaan muuta kautta.  Mm. Bloglovinista blogini löytyy ja seurantanappulat löytyvät blogini oikeasta reunasta. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *