Kuvaukset kesäisessä Turussa

Pääsin mukaan vanhan luokkakaverini yrityksen vaatekuvauksiin malliksi. Onneksi kuvaukset oli järjestetty maanantaille ja pääsin menemään sinne suoraan töistä niin en oikeastaan ehtinyt jännittää kuvauksia missään vaiheessa. Olen aina ollut ihan super jännittäjä  mutta nyt oli viikonloppunakin niin paljon ohjelmaa, etten ehtinyt seuraavan viikon tapahtumia miettimään. Tiedossa on tosin raskas viikko sillä mieheni onnistui saamaan uuden työn ja sehän alkoi jo tällä viikolla. Perehdytys tapahtuu Helsingissä, joten ajelua sinne suuntaan on alkuun paljon.  

Tiesin,että Televisio Lifestyle Storessa on upeita vaatteitta ja rakastan Minna Parikan kenkiä, joita siellä myydään. Kuvauksissa sain tietty pitää hetken aikaa noita upeita kenkiä jalassa ja olen ihan myyty. Ja mitä mekkoja heillä onkaan myynnissä. Tämän hetken valikoimista löytyy kyllä jokaiselle jotakin. eli jos on juhlia tiedossa niin ei muuta kuin kohti Televisiota. Tuotteita voi myöskin tilata heidän verkkokaupastaan mikä tekee ostosten tekemisestä helpompaa jos asustaa kauempana.  Turkuu rakastavile löytyy ihan omanlaisia mekkoja MyOlssonin valikoimista sillä heidän suunnittelemissa mekoissa koristaa jokiranta.

 
Katri Niskanen -Mombay dress

MyOlsson- Kirsikkapuu

Katri Niskanen- Ice Evening dress

MyOlsson- Kevät Turku


Mikä mekoista on Teidän suosikkinne?
P.s Postaus toteutettu yhteistyössä Televisio Lifestyle Storen kanssa ja sisältää mainoslinkkejä. Itse en saa mainostamisesta mitään vaan haluan tuoda esille kuinka kivoja mekkoja löytyy suomalaisilta suunnittelijoilta.:)

No Comments

  • Anonyymi

    Ihania kuvia ja upeita mekkoja!
    Pitäisi mennäkin jokin kaunis mekko hommaamaan, tuo Turku mekko ois magee 🙂

    Nina

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *