Aurinkoo!!

Helteet, mansikat ja kuohari tekee kesän. Nyt aletaan jo hipomaan hellerajoja ja mä olen ihan tohkeissani. Töiden jälkeen kävin kaivamassa biksut esiin ja heti pihalle x-asentoon.  Nautin niin paljon tästä lämmöstä ja tuntuu,että koko maailmaa hymyilee ainakin näin alkuhelteillä. 

Voisin kävellä pihallamme tunti tolkulla ihmetellen kasveja. Nuuhkia kukkasia ja ihastella väriloistoa. Kasvimaan puolella mansikat alkavat saada väriä ja makeasinikuusamat ovat viittä vaille kypsiä. Pensasmustikat ovat täynnä kypsyviä raakileita ja tyrnistäkin taidetaan saada tänä vuonna satoa. On niin mahtavaa kun saa marjoja noukittua omalta pihalta. Mikään ei ole parempaa kuin tuoreet marjat suoraan rahkan tai puuron joukkoon lisättynä.

Pihalle koottiin ja täytettiin myös uima-allas tänään. Lapset odottivat niin malttamattomina altaan täyttöä,etteivät tahtoneet pysyä paikoillaan yhtään. Koko ajan piti käydä katsomassa joko allas on täysi,että pääsee pulahtamaan. Kylmä kaivovesi ei tosin ole se ideallisin kylpemiseen mutta esikoinen siellä kävi silti.Pulahdettuaan vasta uskoi kuinka kylmää vesi oli.

Tästä kesä vasta alkaa. Toivottavasti helteet jatkuu pitkään!

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *