Lenkki numero 70

Sport trackerin mukaan juoksin tänään seitsemännenkymmenennen juoksulenkin. Koska juoksu on kulkenut yllättävän tahmeasti iltaisin mikä johtunee silkasta väsymyksestä niin tänään lähdinkin juoksemaan heti tultuani töistä kotiin. Huima ero vauhdissa ja omassa fiiliksessä. Kanttarellejakin bongasin matkalla ja tällä kertaa olin varautunut ja pussi oli mukana. Metsässä oli hirmu määrät mustikoita ja niitäkin oli pakko syödä lenkin lomassa. Miten ihanaa voi lenkkeily maalla ollakaan verrattuna kaupungin katujen tallaamiseen? 🙂 Syksyn pimeinä iltoina voinen olla eri mieltä tästä mutta tähän aikaan vuodesta maalla asuminen on vain kertakaikkisen ihanaa.

Tämä viikko on ollut jotenkin tosi raskas. Huomaan olevani väsynyt ja hermostun ihan pienistäkin asioista. Koiramme sairaus ja isäni tapaturma ovat olleet mietteissä tällä viikolla. Kumpikin paranee mutta silti sitä jää miettimään,että entä jos olisikin käynyt huonommin. Olen aina ollut avoin ja jutellut paljon asioista ihmisten kanssa mutta nykyään padon asioita sisääni. Olen välillä niin väsynyt etten jaksa edes jutella kenenkään kanssa. Olisi ollut helppoa syyttää huonoja kilpirauhasarvoja mutta kun nekin oli hyvässä mallissa. Oravanpyörä on valmis kun on väsynyt joka johtaa huonoon syömiseen, vähäiseen liikkumiseen ja huonoon mieleen. Jotenkin mä ajattelen,että tämä on vain vaihe joka häviää yhtä nopeasti kuin on tullutkin.

Maratoni lähestyy kovaa vauhtia ja jopa hieman pelottaa koska en ole jaksanut treenata nin paljon kuin olin suunnitellut. Vielä on pari kuukautta armon aikaa ja sitten onkin aika lähteä kokeilemaan itseni äärirajoille. Jännityksellä odotan, että selviänkö maaliin hengissä ja kestääkö paikat. Kaikkein kamalin tilanne olisi se,että jaksaisi juosta mutta esimerkiksi polvi alkaisi oireilemaan eikä pystyisi juoksemaan loppuun asti. :/

Onko Teillä heittää vinkkejä aloittelijalle maratonia varten?

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *