Mahdollisuus mielipiteeseen

Nyt teillä rakkaat lukijat on mahdollisuus kertoa Indiedaysin sivustolla järjestettävässä lukijatutkimuksessa, että mitkä aiheet blogeissa kiinnostavat juuri teitä ja, että mitä mieltä olette yhteistyöpostauksista.  Kyselyn avulla pyritään ymmärtämään enemmän sitä millaista sisältöä lukijat Indiedaysin sivustolle toivovat. Samalla sinulla on mahdollisuus antaa palautetta myös blogeista: mikä ärsyttää, missä olisi parantamisen tarvetta, mikä on huippu hyvää yms. mitä nyt mileen juolahtaakaan.Kertokaa rohkeasti mielipiteenne sillä se eriarvoisen tärkeää niin Indiedays sivuston tekijöille sekä meille bloggareille.

Tästä linkistä pääset antamaan äänesi kuuluviin.:)

https://fi.surveymonkey.com/s/M8MZ675

Kiitos etukäteen kaikille, jotka viitsivät nähdä vaivaa kyselyn täyttämiseen, johon kuluu vain 5 minuuttia. Samalla kun kerrot mielipiteesi  on sinulla mahdollisuus osallistua arrvontaan, jossa palkintona jaetaan kolme 100 euron arvoista lahjakorttia sekä 30 kauneustuotepakettia. 🙂

p.s. Kaikki tutkimukseen annetut tiedot käsitellään anonyymisti, eikä niitä käytetä markkinointiin tai luovuteta kolmansille osapuolille ilman vastaajan suostumusta. Yhteystietotoja käytetään ainoastaan mahdollisen palkinnon toimittamiseen.

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *