My mission: happy feet!

Esikoinen on vanhempieni luona lomalla ja kuopus leikkii isänsä kanssa.  Sain omaa aikaa ihan yllättäin ja vielä todella hyvään saumaan nimittäin lauantaina juhlitaan taas. Vuorossa saaristolaismaisemissa sukulaisten ympäröimänä.

Kuinka moni tunnustaa huolehtivansa jaloistaan paremmin kesällä kuin talvella? Minä ainakin. Talvella jalat ovat piilossa sukkien sisällä ja hyvin vähän tulee oltua uimahallissa tai muussa sellaisessa paikassa talvella missä jalat näkyisivät muille. Kynsilakat ovat useimmiten jo niin kuluneet,että värin juuri ja juuri enää erottaa. Noloa sanoisinko. Jalkani ovat viimeksi nähneet jalkaraspin varmaan joskus talvella. Kynsilakkoja sentään vaihtelen silloin tällöin mutta muuten jalat ovat olleet hyvin vähällä huomiolla.

Aina ei tarvita kauneushoitolaa jalkojen hoitoon vaan tehokas puolituntinen kotona omaa aikaa ajan saman asian.    Schollin velvet smooth jalkaraspi on kiireisen naisen pelastus. Aikaa kuluu muutamia minuutteja ja samalla poistuu kuiva iho sekä känsät.    Tehokkaan jalkaseerumin avulla kosteus palautuu hetkessä jalkoihin ja olo on kuin kävelisi uusilla jaloilla. Tehoseerumin vaikuttaessa saan istua rauhassa kahvikupposen ääressä ja nauttia hiljaisuudesta muun perheen ollessa ulkona. Ihana aamu ja sitäkin ihanempi olo!

*Postaus toteutettu yhteistyössä Schollin kanssa ja sisältää mainoslinkkejä*

No Comments

  • Riikka

    Mä huolehdin aina jaloista yhtä huonosti, noloa myöntää 😀 Varsinkin kun juoksee paljon, pitäisi muistaa vähän ahkerammin hoitaa jalkoja. Nyt kyllä pitäisi tsempata, jos vaikka se kesä ja sandaalikelit tulisi takaisin 😉

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *