Pikku musta

Viikonloppuna olimme rippijuhlissa ja kuten aina iskee paniikki mitä pistää päälle. Vaatteita on vaikka kuinka paljon mutta ikinä ei ole mitään päälle pantavaa. 😀 Musta on ehkä hieman tylsä näin kesällä mutta aina mielestäni tyylikäs vaihtoehto. Tällä kertaa kaapista valikoitui musta H&M:n mekko, jossa selkä on kivasti auki. Valitettavasti ei tullut otettua yhtään kuvaa selkäpuolelta vaikka se on niin kaunis.

Jalassa olleet mustat korkkarit ovat myös H&M:stä eivätkä tosiaan mukavimmasta päästä. Jalat turtana ja täynnä vesikelloja mutta mitä sitä ei kauneuden eteen tekisi. Rakkolaastarit on kyllä ihan must juttu mutta unohtuivat tällä kertaa kotiin. Ensi viikonlopun juhlia ajatellen on otettava ne myös mukaan, jos välttyisin uusilta vesikelloilta.

Laukku on löytö Etsysta jonka tilasin häälaukukseni.Laukku on ollut hyvin vähän käytöllä mikä on harmi sillä kaunis laukku pölyttyy suurimman osan ajasta laatikossa. Luulisi, että harmaa on helppo yhdistää vaatteisiin mutta ei vaan olekaan. Itselle on ainakin tuottanut todellista vaikeuttaa yhdistää juuri mihinkään muuhun kuin mustaan. Musta laukku mustan mekon kanssa taas on mielestäni liiankin tylsä ja jotain väriä on pakko olla. 🙂

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *